Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

In umbra Izabelei. Seria «Comorile dragostei Sale» 4

Mesu Andrews

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
39,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Intr-un regat controlat de femei crude si manipulative, o printesa va descoperi puterea adevarului si a iubirii.

Educata sa fie preoteasa in templul lui Baal, printesa Ioseba isi da toate silintele sa fie pe placul pretentioasei regine Atalia, fiica Izabelei. Dar cand o scrisoare misterioasa sosita din partea profetului Ilie, la vremea aceea mort, prezice nenorocire peste casa imparateasca, Ioseba isi da seama ca ritualurile intunecate pe care le practica au efect cu mult dincolo de taramul guvernarilor omenesti.
Obligata sa se casatoreasca cu marele preot al lui Iahve ca sa promoveze jocurile de putere ale Ataliei si Izabelei, Ioseba patrunde in lumea nefamiliara a Templului lui Iahve. Poate noul ei sot sa-i arate adevarul si iubirea dupa care tanjeste ea? Și poate ea sa-si invinga teama si sa-si salveze familia -- si natiunea -- iubita?
Cu un talent deosebit, Mesu Andrews aduce la viata Vechiul Testament, scotand la iveala o poveste fascinanta despre puterea dragostei neconditionate.

Aprecieri pentru romanele lui Mesu Andrews

"Mesu Andrews pune laolalta adevarurile scripturale si supozitia istorica, intr-o scriitura mestesugita si documentata, surprinzand climatul spiritual al acelor zile stravechi."

-- CBA Retailers+Resources despre "Dragoste intr-un vas spart"

"Mesu Andrews tese o frumoasa poveste si ii transporta pe cititori in Ierusalimul din vechime, bogat in istorie si traditii, dominat de o cultura ce se straduieste sa-L urmeze pe singurul Dumnezeu adevarat."

-- RT Book Review, 4,5 stele, despre "Cantecul sacru al dragostei"

Mesu Andrews este autoarea romanelor "Dragoste din cenusa", "Cantecul sacru al dragostei" si "Dragoste intr-un vas spart". Laureata a premiului ECPA, Mesu studiaza asiduu si cu pasiune Scriptura, aducand la viata universul biblic sub ochii cititorilor sai. Scriitoarea locuieste in Washington. Afla mai multe depre Mesu la adresa www.mesuandrews.com.

Aprecieri pentru "Dragoste din cenusa"

"Andrews recreeaza istorisirea biblica a lui Iov prin ochii femeilor ce i-au ramas loiale. Ea a intretesut credinta nestramutata a acestuia cu determinarea de a-i conduce pe altii spre Dumnezeu, chiar in mijlocul devastarii si restaurarii. Aceasta povestire clasica vorbeste cititorilor in moduri inedite si ne umple de pasiune pentru caile prin care Dumnezeu ne aduce dragostea in viata de zi cu zi."

-- RT Book Reviews, 4,5 stele

"Cercetarile intreprinse de Andrews se reflecta in fiecare pagina, sapand adanc in arhivele culturale, istorice si biblice pentru a da nastere acestei povesti fascinante, cu multiple fatete, ce graviteaza in jurul eroului vechi-testamentar, Iov, si al familiei lui. Ea musteste de dramatism si abunda in principii biblice actuale, legate de gasirea iertarii, nadejdii si tamaduirii."

-- CBA Retailers + Resources

Aprecieri pentru "Cantecul sacru al dragostei"

"Andrews tese o poveste frumoasa, transportand cititorii intr-un Ierusalim antic, bogat in istorie si cutume, a carui cultura intampina dificultati in urmarea singurului Dumnezeu adevarat. Romanul acesta este temeinic documentat si bine scris."

-- RT Book Reviews, 4,5 stele

"Andrews insulfa viata personajelor sale, portretizandu-l pe Solomon, cunoscut pentru cele 700 de soti si 300 de concubine ale sale, ca pe un barbat foarte uman, a carui iubire pentru o singura femeie se ridica mai presus de toate celelalte. Recomandat cititorilor carora le face placere sa citeasca repovestiri biblice pe tema relatiilor dintre barbati si femei, precum cele ale lui Jill Eileen Smith si Francine Rivers."

-- Library Journal

Aprecieri pentru "Dragoste intr-un vas spart"

"Andrews isi calauzeste cititorii catre o intelegere profunda a lucrarii lui Osea. Ea creeaza personaje biblice insufletite, vii, care ne capteaza atentia. Vietile lor devin o tapiserie bogata in care Il gasim pe unicul Dumnezeu adevarat. Autoarea este, fara indoiala, pasionata de calatoria credinciosului ce se reconecteaza cu Dumnezeu. Aceasta lectura insufla viata Bibliei cu o maiestrie deosebita."

-- RT Book Reviews, 4,5 stele

"Mesu Andrews a pus cap la cap adevarurile Scripturii cu supozitia istorica intr-o scriere mestesugita si documentata, surprinzand climatul spiritual al acelor zile stravechi. Admiratorii Bibliei vor gasi in ea o relatare plina de putere a dragostei si iertarii rascumparatoare a lui Dumnezeu, ce isi pastreaza aceeasi relevanta si azi."

-- CBA Retailers + Resources
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24066
Autor Mesu Andrews
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 408
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (2)

Una dintre cele mai frumoase cărțiComentariu de Diana
Evaluare
Recunosc că am subestimat această carte. Nu m-au atras de la început primele câteva pagini, fapt care a dus la “Hai că mai citesc și mâine.” Vă mărturisesc că imediat cum am trecut pragul de aproximativ 60 de pagini, nu am putut să las această carte din mână. Este atât de captivantă și aduce la viață niște personaje mai puțin cunoscute, despre care Biblia nu relatează foarte multe, care, prin faptele lor, ajung să ți se pară cele mai interesante și să te gândești: “De ce nu se pune accentul pe aceste personaje cu o chemare așa de înaltă?” și “Cum de nimeni nu s-a gândit până acum să scrie despre aceste personaje?”. Nu pot decât sa spun că această carte este minunată, că trebuie citită și că aș dori ca editura Kerigma să mai traducă și alte cărți ale acestei autoare. Abia aștept să mă întâlnesc cu prietena care mi-a dăruit această carte, ca să discutăm despre ea și ca să îi mulțumesc că mi-a dat-o drept cadou. (Postat pe 14.06.2020)
FrumoasăComentariu de Maria
Evaluare
Îmi plac romanele inspirate din Biblie, pentru că mă ajută să înțeleg mai bine prin ce au trecut oamenii acelor vremuri, prin detalii și descrieri pitorești de locuri și de personaje. (Postat pe 04.08.2018)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.