Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Înțelepciune pentru tați. Sfaturi înțelepte menite să întărească rădăcina familiei tale

David Glenn

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 52 puncte.
52,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 52 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

„Timpul şi stresul ne conduc pe majoritatea dintre noi, bărbaţii, pe calea greşită de a-L aşeza pe Domnul la urma priorităţilor noastre. Din păcate aceasta este cea mai mare greşeală pe care o putem face când ne definim calea în viaţă. Cartea Inţelepciune pentru taţi este un ghid concis pentru a ne aduce pe noi, bărbaţii, înapoi la „primele lucruri"; intimitatea cu Tatăl, legământul cu soţia noastră şi ghidarea activă a copiilor noştri. In călătoriile mele aceasta este mereu în geanta mea, alături de Biblie, pentru a porni cu dreptul!"

-- Ken Lane, director de relaţii internaţionale, FOCUS ON THE FAMILY

Lecţiile biblice practice din cartea Inţelepciune pentru taţi ne vor ajuta în găsirea răspunsurilor la întrebările importante despre: căsnicie, copii, locul de muncă şi slujire. Acest ghid devoţional de 10 săptămâni, pentru taţii de toate vârstele, poate fi folosit individual sau pe grupe.

VEI ÎNVĂŢA ADEVĂRURI BIBLICE DESPRE RELAŢIA TA CU:

  • Dumnezeu - învaţă sa te încrezi în El şi să te predai Lui;
  • Căsnicia ta - Conducerea spirituală;
  • Copiii tăi - Trei daruri pe care le poţi oferi copiilor tăi;
  • Munca ta - Patru teste Biblice pentru munca ta de bărbat;
  • Lumea - învaţă cum să-ţi foloseşti inima în folosul celorlalţi.

VEI ÎNVĂŢA LUCRURI PRACTICE DESPRE:

  • Cum să-ţi păstrezi liniştea atunci când în casa ta nu e niciodată linişte;
  • Tehnici de disciplinare care funcţionează;
  • Cum să-ţi organizezi familia;
  • Cum să ai o întâlnire romantică împreună cu soţia ta;
  • Cum să ai o noapte în familie fără haos.


David Glenn este geofizician, specialist în industria petrolieră, cofondatorul şi preşedintele Kardo International Ministries. David este o persoană caldă, tipic bărbatului din vestul Texasului, care se adresează direct atunci când le vorbeşte taţilor. Acest bunic a învăţat în„tranşee"şi este dispus să-şi împărtăşească experienţa cu ceilalţi bărbaţi.
David este căsătorit cu Denise, fondatorul Mother Wise Ministries şi autoarea cărţii Inţelepciune pentru mame. Au trei copii mari, căsătoriţi şi se bucură de nepoţi. In 2003 s-au mutat în Jakarta, Indonezia, unde aceştia s-au implicat activ în consilierea familiilor.

PREFAŢĂ

Materialul iniţial pentru această carte îşi are originea în lucrarea lui Denise: „Inţelepciune pentru mame”. In cei peste douăzeci şi ceva de ani în care această carte a fost tipărită, am auzit adesea o cerere de felul: „Dar când veţi avea ceva şi pentru bărbaţi?”. Sunt un fizioterapeut cu normă întreagă, nu un autor. Aşadar, râzând, am replicat: „Ei bine, poate că-ntr-o bună zi!”
Incă mai am o slujba full time. Lucrez acum cu o companie petrolieră în străinătate, în Indonezia, dar, din moment ce copii noştri au părăsit cuibul, Denise şi cu mine am ştiut că a venit momentul să scriem această carte. Aşa că am luat materialul ei de studiu biblic şi l-am pregătit şi adaptat la bărbaţi. Aşa cum veţi vedea, Scriptura este universală şi se aplică tuturor, dar aplicarea aceloraşi principii este uneori diferită pentru bărbaţi sau femei. Am porţionat acele lecţii zilnice în doze pe care oricine este capabil să le parcurgă, chiar şi un om cu un program încărcat.
In anumite situaţii, am lăsat materialul de studiu al Denisei şi comentariile ei despre Scriptură. Aşadar, dacă soţia ta studiază Inţelepciune pentru mame în acelaşi timp, vei găsi anumite asemănări între cele două cărţi.
Nu cred că sunt un scriitor grozav. Sunt doar un om normal, tată şi bunic, un om care munceşte, dar a cărui viaţă a fost transformată de Cuvântul Lui. Am dat tot ce am avut mai bun pentru această lucrare. Sper că îţi va plăcea şi mai sper că, prin ea, vei fi binecuvântat.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26099
Autor David Glenn
Editura Risoprint
Nr. pagini 230
Dimensiuni 14,5 x 22,5 cm
Anul publicarii 2015
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978‑973‑53‑1671-6

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.