Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Hristos, marturia mea

Traian Dorz

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 50 puncte.
50,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 50 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O scurta si sfanta povestire a vietii mele sau Istoria unor Cantari Nemuritoare - 70 de ani - din 1914 pana in 1984
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20393
Autor Traian Dorz
Editura Nu
Nr. pagini 491
Dimensiuni 15,5 x 23 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (11)

extraordinaraComentariu de rodica
Evaluare
O adevarta comoara pentru crestini. Cata suferinta pentru ca noi sa recitim poezii si sa cantam in libertate. Viata unui martir care a slujit o viata pentru Domnul si pentru semeni. Merita citita si recitita. (Postat pe 17.12.2018)
Un om care nu s-a dat inapoi de la suferinta!Comentariu de Miana
Evaluare
Am aflat din aceasta carte cat de mult a muncit Traian Dorz pt Dumnezeu intr-o societate corupta si fireasca, Ii multumim lui Dumnezeu ca i-a dat putere sa supravietuiasca fizic si spiritual intr-un sistem pervertit si sa ne slujeasca drept model sa luptam pt supravietuirea valorilor crestine care aduc fericirea! (Postat pe 29.07.2018)
Comentariu de Nelu Botas
Evaluare
Este o carte extraordinara (Postat pe 06.12.2011)
Comentariu de Cristian
Evaluare
O carte extraordinara!Vine ca o palma peste obrazul "neintors" in relatia noastra (a neoprotestantilor) cu crestinii ortodoxi.Cat despre autor , n-am cuvinte. Cele peste 10.000 de poezii-cantari scrize de T.Dorz raman o hrana vie pentru sufletele noastra.Imi vine in minte descrierea facuta de Nichita Stanescu cu privire la poetul Traian Dorz :"Poetul taranului roman."Sper ca pe strazile Ierusalimului Ceresc sa ma plimb alaturi cu Traian Dorz!Va iubesc! (Postat pe 18.09.2011)
Comentariu de supaplecs
Evaluare
Imi doresc din toata inima aceasta carte. Sper ca o voi avea in viitorul apropiat. (Postat pe 19.03.2011)
Comentariu de Rahela
Evaluare
Am citit aceasta comoara si mi-as dori sa o recitec,din pacate nu am acesta carte o tot caut de un an si ceva dar nu o gasesc pe niciun site disponibila.Va rog din toata inima aduceti acesta carte!Sa ajunga la cat mai multe suflete.... Sau poate stie cineva unde o pot gasi disponibila!va rog din toata inimaSlavit sa fie Domnul (Postat pe 18.12.2009)
Comentariu de Ovidiu
Evaluare
Cea mai profunda si tulburatoare carte citita de mine.Doamne, mai scoate si alti Traian Dorz ! (Postat pe 14.01.2009)
Comentariu de dori
Evaluare
O lectie de viata! Credinta puternica si statornica; poate ca cei neoprotestanti ne-am fi bucurat daca fratele Dorz ar fi sfarsit altfel. Compozitiile dumnealui ne sunt de folos (sunt deosebit de pline de adevar si esenta duhovniceasca versurile pe care le-a scris-izvorate din suferinta, experienta personala...)si vor ramane pt. generatiile viitoare.o biografie a unui om deosebit. Ai dori sa o citesti toata deodata, dar e voluminoasa (isi merita banii; unii vor recunoaste crampeie din copilaria lor sau a bunicilor; locurile par a fi familiare; oamenii, la fel. Cautati sa fiti credinciosi pana la sfarsit...si veti primi cununa! (Postat pe 21.04.2008)
Comentariu de ciprian
Evaluare
Pentru mine aceasta carte e cea mai tare,am citito cu lacrimi si cu mustrarea in cuget ca eu nu pot sa rabd atit cit a rabdat Sfintul Traian Dorz.La fel si mult iubitul Rihard Wurmbrand, cei doi sint Sfinti vrednici de urmat,sint crestin neoprotestant,dar noi ducem lipsa de asemenea modele demne de urmatsi sa ma intorc la carte :daca vrei sa faci pasiune din Isus si sa intelegi cum El ne calauzeste ,atunci ai in fata cartea numaru 1. (Postat pe 29.10.2007)
Comentariu de marina
Evaluare
Merita din plin sa fie citita... pentru toti cei care sunteti deznadajduiti pe calea lui Dumnezeu va fi un balsam lectura acestei carti. Nu amanati achizitionarea ei. Veti vedea ca Dumnezeu lucreaza puternic atunci cand un om doreste sa-L laude in primul rand pe El, si nu pe el insusi! (Postat pe 26.07.2007)

De la 1 la 10 din totalul de 11

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.