Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Harfa bisericilor creștine evanghelice. Cu note muzicale. Cântări despre suferințele, moartea și învierea Mântuitorului

Soli Deo Gloria

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 52 puncte.
52,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 52 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cartea este redactata in format A4 cu intentia de a fi plasata la orga, pian si nu numai, pentru a putea fi folosita in Bisericile Crestine Evanghelice in special de persoana responsabila de conducerea cantarilor comune dar si de toti cei care iubesc pe Domnul si doresc sa-l inalte prin cantari.

Sursele partiturilor sunt mentionate pe fiecare pagina.

Imnurile din prezenta culegere vorbesc despre Cel mai frumos dintre oameni si cel mai glorios eveniment care a avut veodata loc pe acest pamant - moartea Singurului Neprihanit care a umblat printre muritori dar si despre invierea Lui unica, pentru mantuirea eterna a tuturor celor ce Îl asculta. Numele Lui este Isus Hristos. El este Cel mai mare Om din istorie. N-a avut servitori, si totusi I se spune Stapan. N-a avut diploma, si totusi I se spunea Invatator. N-a avut medicamente , si totusi I se spunea Vindecator. N-a avut armata, si totusi se temeau de El. N-a castigat nici un razboi, si totusi a cucerit lumea. N-a comis nici o crima, si totusi L-au rastignit. A fost inmormantat, si totusi traieste si azi. Ma simt onorat sa slujesc un asa Conducator care ne iubeste. ”Daca nu Îl recunosti in fata oamenilor, nici El nu te va recunoaste in fata Tatalui”.

Cu ajutorul Domnului si pentru Slava Lui, impreuna cu toti colaboratorii acestui proiect, recomandam imnurile acestei carti pentru toate bisericile, indiferent de ce rit ar fi ele. Aici gasiti cateva faramituri din comorile Cerului unde se canta vesnic, iar cei mantuiti de pe pamant fac toata viata repetitii ca sa-L laude pe Domnul si cand vom fi in afara timpului si a spatiului. Pastorul si poetul Ticu Leontescu scria: ”Cuvantul, Cantarea, Iubirea - Painea, miresme si flacari - doar ele imi dau eternitatea mea.” Coordonatorii acestui proiect sunt oameni a lui Dumnezeu care si-au asezat toata viata pe altarul ascultarii de El, compozitori, dirijori si maestrii diferitelor instrumente muzicale. Apreciem infratirea si munca lor neobosita, desi îi despart oceane si multe alte diferente, acesti minunati oameni s-au unit in smerenie pentru Gloria Celui Vesnic. Numai Dumnezeu poate rasplati munca fiecaruia si sigur o va face. Va dorim har dupa har! (pastor Cornel Miclea)

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26101
Autor Soli Deo Gloria
Editura Soli Deo Gloria
Nr. pagini 264
Dimensiuni 21 x 29,5 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.