Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Greșeala lui Henry [atunci când te simți vinovat]

Lauren Whitman, Joe Hox (il.)

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte.
45,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Atunci când Halle își pune aparat dentar, pronunția unor cuvinte devine dificilă pentru ea. Fratele ei, iritat de acest aspect, o necăjește amuzându-se pe seama ei în fața prietenilor. Halle se simte rănită, iar Henry se confruntă cu un sentiment neplăcut și sâcâitor care nu mai dispare. Încearcă să fie drăguț cu Halle, dar asta nu îl ajută. Când domnișoara Bixby vorbește despre vinovăție, menționând ce ne cere Dumnezeu să facem după ce păcătuim, Henry înțelege și își găsește curajul de a îndrepta lucrurile atât față de Dumnezeu cât și față de Halle.

Fiind parte din seria Vestea Bună pentru inimi micuțe, cartea Greșeala lui Henry oferă ajutorul de care avem nevoie atunci când ne dorim să înțelegem de ce simțim vinovăția și ce trebuie să facem când ne confruntăm cu ea.
 
Aceste carti sunt construite cumva altfel decat clasicele carti pe care parintii le citesc seara copiilor. Ele sunt carti de consiliere dedicate copiilor, carti care ii ajuta sa vada, prin povesti captivante, felul in care credinta este profund legata de fiecare aspect al vietii de zi cu zi, inclusiv de durerile si gandurile lor.  Acest lucru face ca aceasta serie sa fie una unica.
-- David Powlison, (1949–2019) director executiv al Asociatiei Psihologilor Crestini din America.
 
Cand copiii nostri erau mici, le citeam in mod constant - si daca aceste carti ar fi fost disponibile, ele ar fi ajuns printre preferatele noastre. Prin simplitate dar si o doza serioasa de povesti pline de farmec, imbinand asa de frumos situatiile de viata cu harul pe care Dumnezeu il revarsa peste noi, aceste randuri au sansa de a deveni memorabile pentru fiecare copil. Textul este asa de frumos completat de catre imagini! Remarcabil! Sunt convins ca familiile tinere vor iubi aceste carti.
-- D. A. Carson, profesor de Noul Testament, Trinity Evangelical School, Deerfield, IL;
 
Oh, imi plac la nebunie aceste carti. Fiica mea, Kim, care se lupta cu o anumita dizabilitate pur si simplu le iubeste. Intotdeauna se intinde catre ele si rade cu pofta la fiecare gluma. Le-am citit si nepotilor mei. Desenele sunt fermecatoare!
-- Paul E. Miller, autor al cartii O viață de rugăciune

Lauren Whitman este consilier și membru al facultății Christian Counseling & Educational Foundation (CCEF), unde este implicată de mai bine de un deceniu. Ea este, de asemenea, editor dezvoltator al Journal of Biblical counseling și autoare a cărții A Painful Past: Healing and Moving Forward și A Biblical Counseling Process. Whitman, împreună cu soțul ei și cei doi copii, locuiesc în zona Philadelphia.

Joe Hox a crescut la o fermă din sudul oraşului Iowa, unde ori de câte ori nu trebuia să taie ciulinii sau să hrănească porcii, desena. Toată lumea ştia, după rândurile de fân strâmbe pe care acesta le făcea, că va fi artist, nu fermier. Joe a absolvit Dordt College în Artă şi Educaţie, iar Masterul la University of Nebraska. În prezent locuieşte cu soţia şi cei 4 copii în Pella, Iowa, unde este ilustrator şi profesor de artă

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 29750
Autor Lauren Whitman, Joe Hox (il.)
Editura Gramma
Nr. pagini 48
Dimensiuni 22 x 22 cm
Anul publicarii 2023
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta rigida
Legare coasere
Limba Romana
ISBN 9786306513253

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.