Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ghidul familiei crestine

Daniel Branzei

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte.
23,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Atitudinea lui Dumnezeu fata de o tara este determinata si de calitatea relatiilor vietii de familie. In organismul social, familia este celula cea mai mica de sanatatea careia depinde intreaga viata a trupului.
Dedicam aceasta carte tuturor familiilor de romani care nazuiesc spre mai bine si spre mai sfant.

DIN CUVANTUL TRADUCATORULUI

"Ori te casatoresti, ori nu te casatoresti, tot vei regreta" - Socrate. Prin cartea de fata va punem inainte o alternativa crestina a vietii de familie. Omul nu poate trai numai cu regrete. Suntem facuti sa bem din "apele vii" ale intelepciunii Cuvantului lui Dumnezeu si sa ajungem sa experimentam viata "din belsug" (Isaia 55 si Ieremia 2:13).
Traim in vecinatatea unor casnicii fara Dumnezeu. Multe dintre ele sunt ucise sau muribu de. Invitat in astfel de familii, Domnul Isus se apuca imediat de lucru si "piatra cu piatra", recladeste casnicia, care devenise intre timp "caznicie", asezand-o pe temelii sfinte de sinceritate, stima si iubire reciproca.

DIN INTRODUCERE

Am revazut si corectat cu multa placere manuscrisul acestui "ghid". Singurul regret pe care il am este ca o astfel de carte nu s-a tiparit si pe vremea tineretii mele. Ne-ar fi prins tare bine sa stim atunci unele din rezolvarile si lamuririle date in aceasta carte.

PASTOR AURELIAN POPESCU SI DR. VALERICA POPESCU
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20305
Autor Daniel Branzei
Editura Nu
Nr. pagini 296
Dimensiuni 17 x 23 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

Comentariu Comentariu de Anca
Evaluare
Cu siguranța,aceasta este una dintre cele mai bune cărți pe tema familiei creștine. Cred ca este una dintre acele cărți care spune lucrurilor pe nume, fără menajamente și sub Lupa clară a Cuvântului! (Postat pe 06.01.2018)
Comentariu de silviaaa
Evaluare
eu cred ca nu se accepta indiferent de circumstante..daca Dumnezeu a pus o viata acolo...acel copil are dreptul sa traiasca indiferent cum a fost conceput...cei care sunteti de acord cu avortul in cazul acesta, urmariti "Sex has a price" cu Pam Stenzel Dumnezeu are un plan legat de viata fiecaruia si nu suntem noi in masura sa hotaram viata sau moartea... (Postat pe 06.03.2010)
Comentariu de NuConteaza
Evaluare
El se refera la o fata de 16 ani care a fost violata, nu una care a avut relatii sexuale cu un baiat doar!!! Deci se accepta! (Postat pe 11.12.2009)
Comentariu de Ovy
Evaluare
Sunt de total acord cu Remus din germania. (Postat pe 09.03.2009)
Comentariu de Remus din Germania
Evaluare
La capitolul 13 al acestei carti, la pagina 188, in cazul unei tinere de 16 ani care ar ramane insrcinata in urma unui reletii sexuale cu un baiat, se recomanda avortul pentru a se evita unele consecinte in urma acestei situatii neasteptate.M-i se pare inadmisibil ca un om de o asemenea talie cum e Daniel Brinzei sa faca o asemenea recomandare, care este total invataturii Bibliei.Sint foarte dezamagit de asemenea mesaj. (Postat pe 16.11.2008)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.