Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Funiile dragostei

Ligia Seman

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 36 puncte.
36,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 36 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Nu este usor sa scrii despre evenimente dramatice in care oameni simpli au fost persecutati de semenii lor, datorita convingerilor diferite de cele ale regimului aflat la putere. Si mai ales daca cei urmariti, batjocoriti si chiar ucisi erau tineri, atunci sentimentele de revolta si poate chiar de manie pot avea o influenta atat asupra autorului, dar mai ales asupra cititorului...

Din Prefata editurii

Pentru a scrie o carte este nevoie de o motivatie serioasa, care sa-l determine pe autor sa accepte a infrunta mari greutati... Vreau sa spun ca esenta motivatiei mele s-ar putea exprima intr-un singur si infinit cuvant: "dragostea". Dragostea si iar dragostea... pentru Dumnezeu si dragostea pentru cei care au nevoie sa stie ca sunt iubiti.

Din Cuvant inainte
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20575
Autor Ligia Seman
Editura Nu
Nr. pagini 335
Dimensiuni 14 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (37)

evaluareComentariu de Cristina
Evaluare
Am plans cand am citit aceasta carte. Dedicarea tinerilor crestini pentru raspandirea Evaangheliei pe timpurile comuniste si puterea lor de sacrificiu ar trebui sa ne determine pe fiecare sa luam in serios misiunea de a duce Cuvantul lui Dumnezeu la cei nemantuiti. (Postat pe 23.05.2019)
superbaComentariu de Simona
Evaluare
Este prima carte scrisa de un autor crestin roman pe care am citit-o . Asa emotii am avut cand am citit-o . Intr-o perioada in care era interzis sa traiesti pt Domnul, oamenii si-au sacrificat tineretea, viata... In ziua de astazi avem libertate..dar nu si dorinta arzatoare pt Domnul. (Postat pe 12.04.2019)
SuperbaComentariu de Magdalena
Evaluare
Nici nu mai stiu cati ani sunt de cand am citit cartea...probabil vreo 15. La vremea aceea am zis ca este cea mai frumoasa carte citita de mine. Cate sentimente, cata invatatura...
Mi-ar face placere sa o recitesc si sa o ofer si celor dragi. O recomand din tot sufletul! (Postat pe 03.12.2018)
Extraordinara!Comentariu de Ariana
Evaluare
Am citit aceasta carte acum 2 ani si inca imi raman pasaje in minte si mentalitatea acelor oameni care isi riscau viata sau libertatea pentru a distribui Biblii sau a impartasi Evanghelia. Modul in care viata acelor tineri e prezentata in carte mi-a fost un exemplu de urmat. Recomand! Ligia Seman e o scriitoare romanca valoroasa si inspirata! (Postat pe 28.06.2018)
foarte potrivită pentru tinere fete.Comentariu de Mihai
Evaluare
Soția mea a citit prima oară aceasta carte acum 11 ani. Aceasta a determinat-o să privească cu mai multă seriozitate slujba de a duce vestea salvării prin Hristos prietenilor ei. Este o carte despre dragoste și iertare.
"Sunt un om de sacrificiu, o tânără gata să-mi risc libertatea, cariera, viața pentru ca noi suflete să-l cunoască pe Creatorul lor?" - Acesta este unul din pasajele care mi-a dat de gândit. (Postat pe 20.03.2018)
Comentariu de nina
Evaluare
Este o carte deosebita. In urma lecturii ei mi-am dat seama ca noi, crestinii,trebuie sa ne jertfim pentru semenii nostri, pentru a le spune de dragostea Lui, sa traim o viata avand un scop nobil. Eroii acestei carti chiar m-au motivat sa fac ceva pentru Evanghelie. Recomand aceasta carte tuturor, in special tinerilor. Fiti binecuvantati! (Postat pe 10.09.2014)
Comentariu de veronica
Evaluare
a fost o carte draguta,dar nu m-a fascinat f mult (Postat pe 26.06.2013)
Comentariu de Andreea
Evaluare
Fara cuvinte! Am citit aceasta carte acum ceva timp si am ramas fara cuvinte! Domnul sa aiba mila de noi si sa ne ajute sa ne pocain cu adevarat in aceste vremuri teribile! (Postat pe 22.11.2012)
Comentariu de Manuela
Evaluare
Un roman deosebit de frumos :* Ligia a stiut cum sa imbine toate lucrurile astfel incat sa iasa ceva adevarat din mainile ei . Nu am citit celalalt roman HANDICAPUL CUNOSTINTEI dar cred ca este unul deosebit de frumos . Domnul sa o binecuvinteze :):):) (Postat pe 16.11.2012)
Comentariu de CRISTINA GRUSCA
Evaluare
Un roman excelent am sorbit fiecare cuvant.....ma impresionat pana la lacrimi,adevarurile vietii sint relatate in cel mai simplu mod scriitoarea a oferit cititorilo o intelegere simpla si directa a unui suflet omenesc,.vo recomand tuturor (Postat pe 22.10.2012)

De la 1 la 10 din totalul de 37

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.