Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Fernando Magellan și aventura primei călătorii în jurul lumii

Samuel Willard Crompton

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte.
32,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cu toții știm astăzi că lumea a devenit un loc cunoscut mai bine după temerara expediție în jurul Pământului, condusă de portughezul Fernando Magellan, în fruntea unei flote spaniole.

Numele lui e cunoscut azi în toată lumea. E cel care a realizat prima călătorie în jurul Pământului. Dar cine a fost Magellan, ce anume l-a determinat să întreprindă faimoasa călătorie, care au fost piedicile întâmpinate și cum s-a terminat expediția?

Samuel Willard Crompton ne poartă în această biografie pe urmele marelui explorator, începând din anii copilăriei, când a fost paj la curtea regală a Portugaliei, și până la sfârșitul său nefericit în confruntarea cu insularul filipinez Lapu-Lapu. O istorie palpitantă, plină de întorsături de situație neașteptate.

Samuel Willard Crompton este pasionat de viața pe mare. Îi place să navigheze atunci când are ocazia, în timpul liber. Ca profesor, predă Istoria Americii și a civilizației occidentale la Holyoke Community College (Massachusetts, SUA). A scris și a editat peste 30 de cărți, acoperind o mare varietate de subiecte (faruri, războaie, lideri spirituali etc.). Dintre cărțile lui: Alexander Graham Bell and the Telephone; Cyrus the Great; The Wright Brothers: First in Flight; Nelson Mandela; Thomas More: And His Struggles of Conscience etc.

Sebastian Baculea lucrează în domeniul graficii publicitare și este ilustrator de carte. A publicat bandă desenată în revistele Comics și Glorioasa Fanzină și în albumele Urban Comics made in Cluj și Țara desenată – Întâmplări cu și despre Germania. Pentru copii a ilustrat cărțile: Fineas și dinozaurii; Am găsit o geantă cu bani; Jucărie de hârtie; Amintiri din copilării; Cum mi-am petrecut vacanța; Planeta insectelor ș.a.

Categoria de vârstă: 9 - 14 ani

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27417
Autor Samuel Willard Crompton
Editura Viata si sanatate
Nr. pagini 15,5 x 23 cm
Dimensiuni 136
Anul publicarii 2021
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786060870159

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.