Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ezechiel

Eric Scott

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

INTRODUCERE

In acest studiu aş vrea să vă prezint pe unul dintre cei mai minunaţi slujitori ai lui Dumnezeu: Ezechiel.

Eu nu sunt un teolog. De fapt, toată viaţa eu am lucrat pentru o companie de asigurări. Nu am fost niciodată la o şcoală biblică. Eu am fost mântuit în 1946 la o evanghelizare a lui Billy Graham. Atunci, împreună cu cei care s-au predat Domnului, am fost dus într-o încăpere pentru a fi consiliat. Billy Graham a venit, a dat mâna cu noi şi a spus: "Vreau să citiţi Evanghelia după Ioan de cinci ori! După aceea puteţi citi restul Scripturii". M-am gândit că ar fi bine să fac ceea ce a spus Billy Graham şi am citit Evanghelia după Ioan de cinci ori. Atunci Dumnezeu a pus în inima mea o dragoste minunată pentru Scriptură; şi de atunci încoace tot studiez Cuvântul lui Dumnezeu.

Unii dintre voi poate spuneţi: „Nici eu nu sunt teolog; şi nici nu sunt prea inteligent". De fapt, acesta este un avantaj. Dumnezeu ne-a dat Duhul Său cel Sfânt şi Dumnezeu a promis că El ne va învăţa pe noi toate lucrurile. Aşa că, atunci când noi citim Cuvântul lui Dumnezeu şi nu depindem de inteligenţa noastră, ci de Duhul Său cel Sfânt, care locuieşte în noi, atunci Dumnezeu ne va lumina Scripturile şi ne va da înţelegere. Atunci când ajungem la studierea Cuvântului lui Dumnezeu, inteligenţa nu mai contează. Ceea ce contează este relaţia cu Domnul Isus şi dependenţa de Duhul Sfânt.

Vorbeam odată cu un doctor în teologie. Omul acesta a auzit că eu dau învăţătură din Ezechiel şi mi-a spus: „Ştii ce cred eu? Cred că Ezechiel era puţin „ dus cu pluta “. El are tot felul de viziuni ciudate “. Aşa vedea un teolog inteligent cartea lui Ezechiel.

-- Eric Scott

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27036
Autor Eric Scott
Editura Agape
Nr. pagini 348
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2020
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.