Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Evanghelizarea – modul meu de viață. 33 de experiențe din misiune

Florin Pop

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii


Prima carte pe care am citit-o dupa ce am devenit creștin a fost a lui Oswald Smith, Omul de care se folosește Dumnezeu, și mi-am dorit să devin un astfel de om. De atunci am început să mă rog următoarea rugăciune: ,,Dumnezeule, am o singură viață de trăit, folosește-mă în a conduce spre Tine mulțimi de oameni în generația mea!”
Împreună cu această rugăciune am început să vestesc oamenilor Evanghelia în satul meu natal și apoi până la marginile lumii! În cei 16 ani de activitate misionară Dumnezeu mi-a creeat diferite cadre în care a trebuit să predic Evanghelia. Multe dintre experiențele pe care le-am avut le-am împărtășit cu prieteni apropiați iar pentru aceștia au fost o mare încurajare în lucrarea de evanghelizare.
Astfel am decis să pun câteva dintre aceste experiențe într-o carte pe care îmi face plăcere să v-o prezint: Evanghelizarea modul meu de viață, 33 de experiențe din misiune. Prin această carte doresc să îți transmit că evanghelizarea pentru fiecare creștin poate fi un mod de viață și nu doar o ocazie!
Un autor american a spus: Evanghelizarea nu se gasește pe agenda bisericii, ci ea alcătuiește agenda bisericii! Mulți creștini se scuză că nu știu cum să evanghelizeze și pe cine anume. Și eu am fost un astfel de creștin până am primit puterea Duhului Sfânt prin care neobosit, în locuri diferite din această lume și la tot felul de oameni le-am predicat și le predic Evanghelia!
Experiențele puse în această carte sunt împlinirea continuă a poruncii Mântuitorului: ,,Duceți-vă în toată lumea și predicați Evanghelia la orice făptură.” Pentru inspirație, încurajare și dedicare în evanghelizare comandă acum această carte! Sunt evanghelistul Florin Pop și îți recomand cartea: Evanghelizarea modul meu de viață.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26393
Autor Florin Pop
Editura Holy Fire Press
Nr. pagini 208
Dimensiuni 13,5 x 20 cm
Anul publicarii 2020
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786069496138

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.