Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Eul din spatele mastii. Cum sa afli cine esti si ce vrei, cand toata lumea merge in deriva

Nicole Patric

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cartea de fata abordeaza aspecte sociale, etice, psihologice, morale si spirituale prezentate intr-un mod practic, pentru ca fiecare om sa inteleaga lumea in care traieste si mai ales sa se inteleaga pe el insusi. Cunoasterea de sine este esentiala fiecarei persoane si de multe ori nu stim de unde sa incepem in a ne cerceta.

"Eul din spatele mastii" incearca sa descopere acel "Ego" care se ascunde dupa mastile sociale, dupa moralitate si presiunile externe. Lucrarea de fata trimite la descoperirea propriei persoane intr-o lumina diferita, printr-o abordare sincera, pas cu pas, din punct de vedere fizic, emotional, moral, psihologic si spiritual, incununand cunoasterea personala prin aplicabilitate practica.

Citind cartea de fata vei ajunge sa iti cunosti punctele slabe si cum sa le faci fata sau sa le intaresti, dar vei descoperi si punctele tale tari pe care vei invata sa le folosesti in asa fel incat calitatea vietii tale se va imbunatati. Cred ca merita sa incercam sa ne cunoastem pe noi prin abordari diferite. O schimbare este intotdeauna binevenita in viata fiecaruia dintre noi.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24327
Autor Nicole Patric
Editura Nu
Nr. pagini 218
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

AutocercetareComentariu de Mirela
Evaluare
O carte bine structurata care incearca sa acopere toate aspectele (sau cele mai multe) ce tin de ceea ce-l face pe un om sa fie ce este. Este o carte destul de generala, care nu intra in detaliu in aceste aspecte, dar nici nu cred ca isi propune. Acelasi lucru si la nivelul solutiilor pe care le ofera (desigur, subiectul in sine este foarte amplu). Faptul ca este bine structurata o face destul de usor de parcurs si consider ca poate fi o baza buna de plecare pentru autocercetare. (Postat pe 06.01.2018)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.