Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

eu, Barbatul

John Eldredge

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

In inima unui barbat sunt incrustate, inca de la Facerea lumii, cateva intrebari esentiale care nu pot primi un raspuns curat stand tolanit confortabil in fotoliul din sufragerie cu telecomanda in mana si rontaind seminte: Cine sunt? Din ce stofa sunt croit? Care imi este destinul? incotro sa ma avant? Expansiunea valorilor occidentale asupra sufletului omului matura sub covor toate posibilele raspunsuri – societatea vrea un barbat-eficient, aseptic, robotizat, iar Biserica isi doreste un barbat-de-treaba, devreme acasa, care nu bea, nu fumeaza, nu injura si se poarta cu copiii ca o mama. John Eldredge, in aceasta carte incomoda si curajoasa, propune o redefinire a masculinitatii din perspectiva Sfintei Scripturi, fiind convins ca in straturile de adancime ale inimii, fiecare barbat adevarat viseaza la o batalie care trebuie castigata, la o aventura care trebuie traita si la o printesa care trebuie salvata. Autorul pledeaza cu o insufletire fermecatoare pentru un safari al inimii, pentru recuperarea unui suflet masculin care sa tanjeasca dupa aventura, pasiune si libertate.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20680
Autor John Eldredge
Editura Nu
Nr. pagini 177
Dimensiuni 14 x 21 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

Consiliere Comentariu de Marius ALEAXANDRU
Evaluare
Putine carti sau materiale trateaza subiectul masculinitatii. Regasirea masculinitatii sau mai bine zis constientizarea sa, se produce prin anumite experiente initiatice mai mult sau mai putin constiente. Cartea consemneza aceste experinete incurajand barbatii sa isi preia puterea din Cel ce e Puternic si sa se intoarca la lupta! Recomand tuturor barbatiilor crestini si nu numai. Cartea se poate folosi in consilierea crestina. (Postat pe 06.04.2020)
Comentariu de alin
Evaluare
O carte care merita fiecare banut, carte excelenta. (Postat pe 25.02.2013)
Comentariu de shoricel
Evaluare
Am citit din "intamplare" 3 pagini scanate ale acestei carti (152-154) primite de la iubita mea si mi-au dat lacrimile!(m-am regasit foarte mult in ce am citit) Trebuie sa o citesc neaparat! (Postat pe 14.05.2009)
Comentariu de Alex
Evaluare
Este calauza ta spirituala demna de incredere? Stii ce a pus Dumnezeu in inima ta si care au fost intentiile lui Dumnezeu pentru ca ea sa bata ? Stii care este perspectiva lui Dumnezeu cu privire la maturitatea ta? Cat de radical te-ai schimba daca ai lua decizia sa iei Cuvintele lui ISUS in mod serios si real in viata ta?Eu, barbatul este intr-adevar o carte cu mesaj transformator, influenteaza pozitiv pentru ca analizeaza barbatul din perspectiva lui Dumnezeu. Lucrul acesta sa fie oare un exclusivism al autorului...dorind sa se adreseze doar masculinitatii? Nicidecum...in carte se pot regasi aventura, pasiunea si libertatea fiecarui om, ce se afla in dorintele si nazuintele fiecarui, barbat sau femeie. (Postat pe 15.10.2008)
Comentariu de Arbanas George
Evaluare
Cartea e un drum care trebuie parcurs, un drum din fata caruia lasitatea sau rusinea te impiedica sa-l urmezi. E ideala pt. orice barbat care isi pune intrebari sincere despre ce si cine este. E o calatorie vindecatoare in toata asprimea franchetei cu care autorul ne poarta de la prima la ultima pagina. Vieti pot fi schimbate. Am citit-o de 3 (trei) ori. (Postat pe 08.01.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.