Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Epistola lui Pavel catre romani

Beniamin Faragau

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte.
33,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Religia a creat un paienjenis in care cu greu se mai disting contururile clare ale Evangheliei lui Hristos. Evanghelia pe care o propovaduim, adesea, nu se deosebeste cu nimic de basmul popular, in care omenirea ar putea fi asemanata cu frumoasa si - cel putin aparent - nevinovata Ileana Cosanzeana, care, din nefericire, a cazut in mainile balaurului si a fost ferecata in castelul acestuia, dupa ziduri cu neputinta de trecut si dupa zabrele cu neputinta de smuls. Intr-o astfel de Evanghelie, Fat-Frumosul din poveste este Insusi Fiul lui Dumnezeu, care a vanit sa-si elibereze Mireasa din ghearele capcaunului, pentru ca apoi sa Se casatoreasca cu ea.

Poate ne va surprinde faptul, dar, atunci cand este vorba despre mantuire, nu Diavolul este problema noastra cea mai mare, ci Dumnezeu Insusi. Pavel incepe prezentarea Evangheliei lui Hristos cu aceasta solemna afirmatie: "Mania lui Dumnezeu - nu mania Diavolului - se descopera din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuiri a oamenilor, cari inaduse adevarul in nelegiuira lor" (Rom. 1:18). Iata de ce, doar puterea lui Dumnezeu ne mai poate mantui. Or, aceasta putere a lui Dumnezeu pentru mantuirea fiecaruia care crede este insasi Evanghelia lui Hristos.

Dar oare care este Evanghelia lui Hristos? Unde incepe? Unde se termina? Ce contine ea? Ce inseamna a propavadui o Evanghelie curata si completa?

In contextul tulbure in care ne aflam, Epistola catre Romani este o binevenita provocare de a redescoperi contururile clare ale Evangheliei, in lumina radacinilor ei vechi-testamentale.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20329
Autor Beniamin Faragau
Editura N/A
Nr. pagini 755
Dimensiuni 16,5 x 23,5 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (4)

Comentariu de remus
Evaluare
si eu mi-as dori aceasta carte. epistola catre Romani este justificarea noastra prin Isus Cristos,si scoaterea din omul firesc in biruinta celui Duhovnicesc prin Duhul Sfant datator de viata, Cand va fii disponibila? (Postat pe 17.03.2011)
Comentariu de supaplecs
Evaluare
Mi-as dori enorm de mult aceasta carte. Epistola catra romani este una din preferatele mele si mi-as dori enorm de mult sa descopar mai multe taine din aceasta. Sper sa fie disponibila cat mai curant. Pace si binecuvantare de la Domnul nostru Isus Hristos ! (Postat pe 01.03.2011)
Comentariu de vasi
Evaluare
cand va fi disponibila aceasta carte? as dori sa o cumpar. (Postat pe 20.02.2011)
Comentariu de Anuta
Evaluare
O carte splendida, multumesc Domnului pentru lumina pe care adat-o fratelui Beniamin de a ne arata adevarul Scripturi. M-a ajutat sa iteleg unele adevaruri esentiale. Dumnezeu sa binecuvantze pe fratele Beniamin si pe toti cititorii! (Postat pe 12.10.2009)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.