Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Emanuel. O invitație pentru a-I face loc de Crăciun și oricând după aceea

Ruth Chou Simons

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 83 puncte.

Pret normal: 89,00 Lei

82,77 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 83 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

FĂ CA SPERANȚA CRĂCIUNULUI SĂ DUREZE ÎNTREGUL AN
 
Dacă există un nume al Domnului Isus care să cuprindă întreaga inimă a lui Dumnezeu, acesta este Emanuel – Dumnezeu este cu noi. Niciun alt nume nu exprimă în mod atât de plenar dorința veșnică a lui Dumnezeu pentru cei care Îi poartă chipul. Dumnezeu a vrut mereu ca noi să fim cu El.
 
De la autorul și artistul din spatele bestsellerurilor GraceLaced și Beholding and Becoming vine și această extraordinară explorare ilustrată de Advent care ne prezintă ce înseamnă să experimentezi în mod intim și real prezența lui Dumnezeu în viața de fiecare zi. Ruth Chou Simons te invită pe tine și familia ta să fiți parte la o perioadă a predării, pe măsură ce veți descoperi adevăratul miracol din spatele Crăciunului: în timp ce noi înaintăm în călătoria creșterii în relația noastră cu Isus, El deja a venit ca să fie cu noi pentru totdeauna.
 
Ziua de Crăciun nu este sfârșitul sărbătorilor, ci este începutul lor! Emanuel este o invitație la a ne bucura în părtășia și speranța veșnică pe care Dumnezeu ni le-a oferit din ziua când Fiul Său S-a întrupat, ajutându-ne să conștientizăm că cel mai uimitor dar al Crăciunului constă în a-L avea pe Dumnezeu alături de noi în fiecare zi a anului.
 
Ruth Chou Simons a fost premiată pentru scrierea câtorva bestselleruri, dintre care amintim GraceLaced, Beholding and Becoming și When Strivings Cease. Ea este un artist, antreprenor și vorbitor care folosește toate aceste platforme pentru a planta sămânța Cuvântului lui Dumnezeu în inima oamenilor. Prin magazinul ei online GraceLaced.com și prin comunitatea ei de pe social media, Simons, prin articole și lucrări de artă, împărtășește călătoria ei prin harul lui Dumnezeu în fiecare zi. Ruth și soțul ei, Troy, sunt părinții fericiți a șase băieți – cea mai mare aventură a lor!
 

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 29984
Autor Ruth Chou Simons
Editura Stephanus
Nr. pagini 240
Dimensiuni 16 x 21 cm
Anul publicarii 2023
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta rigida
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-698-067-8

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.