Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Eliberarea darurilor spirituale în această vreme

James W. Goll

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte.

Pret normal: 35,00 Lei

32,55 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Dumnezeu vrea ca tu să experimentezi marea minune de a acționa în și prin harul Său — în fiecare zi. De aceea, această carte nu este doar despre cum să-ți descoperi darurile spirituale, sau chiar despre cum să le primești, ci despre cum să le eliberezi! Dă-le mai departe!
 
Duhul demonstrează puterea supranaturală a lui Dumnezeu prin biserica Sa astăzi, pe măsură ce tărâmurile slavei Sale sunt eliberate la nivel global. Toate darurile lui Dumnezeu sunt încă pe deplin operaționale și fiecare credincios este creat să curgă în râul lui Dumnezeu, împlinindu-și destinul.
 
În ,,Eliberarea darurilor spirituale în această vreme”, vei afla cum se mișcă Duhul Sfânt și cum operează El prin darurile spirituale. Apoi vei explora cele mairecunoscute nouă daruri. Acestea nu sunt singurele daruri pe care Dumnezeu le oferă copiilor Săi, dar ele sunt esențiale pentru a le înțelege și apoi a le activa conform îndrumării Sale, pentru împlinirea Marii Trimiteri.
 
Această carte este plină de exemple despre modul în care darurile spirituale au fost folosite în acțiune, atât în paginile Bibliei, cât și în vremurile contemporane. Dumnezeu dorește să reverse darurile Sale asupra poporului Său de astăzi în grade și mai mari de impact și autoritate. Descoperă ce vrea Domnul să facă pentru tine și prin tine, eliberând daruri spirituale într-o revărsare puternică a dragostei, harului și puterii Sale.
 
Dr. James W. Goll este președintele Encounters Network, precum și directorulinternațional al Prayer Storm și fondatorul God Encounters Training e-School of the Heart. Este autorul a numeroase cărți, printre care „Urmărire pasională”, „Văzătorul”, „Arta pierdută a mijlocirii” și ,,Trezirea lui Israel ce va urma”. Cu mare bucurie, James L-a vestit pe Isus în mai mult de 50 de națiuni, învățând și împărtășind puterea mijlocirii, slujirii profetice și vieții în Duhul. James și Michal Ann Goll au fost căsătoriți pentru mai bine de 32 de ani înainte de plecarea ei la Cer, în toamna lui 2008. James are patru copii adulți, căsătoriți, și un număr tot mai mare de nepoți. El își are locuința în Franklin, Tennessee.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28216
Autor James W. Goll
Editura Alfa Omega Publishing
Nr. pagini 230
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.