Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Educatia prin iubire

Ross Campbell

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 22 puncte.
22,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 22 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Avand in vedere ca am inceput un nou secol - si un nou mileniu - aceasta lume intr-o continua si rapida miscare contribuie la crearea a tot mai multe probleme cu care se pot confrunta copiii nostri. Multi dintre acesti copii provin din cele mai bune familii si din minunati parinti crestini. Si totusi, acesti parinti nu inteleg ce s-a intimplat cu familiile lor care erau cindva fara cusur.
Sa va dau citeva lamuriri in legatura cu ce poate sa se fi intimplat - si pe care le vom cerceta mai in amanunt pe parcursul acestei carti. Copilul vostru este o personalitate complexa si nu doar o insiruire de comportamente. A fi parinte nu inseamna un simplu control asupra comportamentului, ci si un mijloc de atingere a scopului final: ajutarea copilului in vederea asumarii in final a raspunderii pentru comportamentul personal. Din pricina acestui scop pe termen lung al educatiei, reactia ta la anumite comportamente va afecta parerea personala a copilului, relatiile sale, cit si stabilitatea sa sufleteasca. Aceasta inseamna ca voi, ca parinti, trebuie sa anticipati niste lucruri si nu doar sa reactionati.
Educatia bazata mai ales pe reactii in raport cu anumite comportamente nu reuseste sa tina seama de importanta si potentialul intregii personalitati a copilului, copil ce a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. In aceasta carte sper sa descoperiti acea raspundere sfinta care le revine parintilor si anume sa pretuiti trecutul, prezentul si viitorul vietii copilului vostru. Daca nu veti reusi asta, se va ajunge la mari neajunsuri in privinta copilului si la tulburari grave in camin. Stiu ca vreti ca totul sa va iasa bine inca de prima data. Educatia prin iubire va va indrepta pasii spre o educare pozitiva a unor copii buni si puternici intr-o lume tulbure.
Parintii iubitori care anticipeaza si care isi fac un plan concret pe masura ce isi cresc copilul vor reusi sa si-l transforme intr-un prieten pe viata. Sint convins ca asta doriti si voi. Chiar daca deocamdata aveti impresia ca va aflati intr-o mare incurcatura, exista solutii. Cititi mai departe.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20299
Autor Ross Campbell
Editura Nu
Nr. pagini 244
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.