Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Educat pentru cer. 366 mesaje de la părinți pentru părinți

Autor colectiv

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
39,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Prefaţă

„Educaţia începe acasă.”
Câţi dintre părinţi sunt conştienţi de faptul că primii ani de viaţă ai copilului formează caracterul pentru tot restul vieţii lui?
Dacă ţii în mână această carte, înseamnă că te preocupă destul de mult educaţia copilului tău.
Te-ai gândit însă vreodată că această călătorie începe cu tine? Cu tine şi cu Dumnezeu...

Patru mame tinere, aflate în plin proces de formare de caractere, se regăsesc în lupta cu gestionarea cât mai eficientă a timpului petrecut cu odraslele lor; cu un copil sau cu gemeni, cu un copil şi unul pe drum sau cu trei copii mici.
Scopul lor comun este să găsească soluţii pentru fiecare etapă provocatoare din primii ani de viaţă ai copiilor şi să le împărtăşească cu fiecare dintre voi, părinţii.

Mame şi taţi, din toate colţurile ţării şi din afara lor, ne-am adunat între multe file şi două coperţi să povestim eşecurile, dar mai ales biruinţele obţinute prin Meritele Celui Căruia toate I se cuvin.
Ascunse după cuvinte, experienţe şi lacrimi, vei descoperi fragilitatea fiecărui pas şi vulnerabilitatea tuturor destăinuirilor despre ce înseamnă cu adevărat viaţa unei familii dincolo de momentele frumoase surprinse în fotografii.

Te invităm la povestea fiecărei dimineţi sau a fiecărei seri, poveste care nu este doar despre copii, ci în primul rând despre relaţia ta cu Dumnezeu, Cel care ne poate reeduca mintea, ne poate reda strălucirea primilor părinţi din Eden.

„Copiii ne-au fost daţi spre împrumut. Ei nu sunt ai noştri.”
Cuprinşi de acest gând care impresionează orice inimă deschisă către veşnicie, dedicăm această carte tuturor părinţilor care doresc să returneze diamantele primite Celui ce-I aparţin, de drept.

Recomandări

Cartea pe care o ai în mână este o culegere excelentă de idei despre „cum să ajungi un părinte bun”. Citind-o, vei fi inspirat şi cu siguranţă motivat să preiei, dacă se poate, toate gândurile sfaturile şi ideile cuprinse în ea. Dacă însă, la sfârşitul une zile, vei constata că nu ţi-a ieşit „totul perfect”, nu te îneca îi reproşuri şi tachinări. Roagă-te şi continuă să citeşti.

-- Beatrice Lospa, realizator emisiuni Speranţa TV şi cofondator Sola Scriptura

„A fi părinte este o meserie, o artă pe care o practicăm încontinuu, fără concediu, de la naşterea copilului şi până când acesta devine adult, capabil să valorizeze tot ce a primit într-o viaţă fericită, în armonie cu sine, cu ceilalţi şi cu Dumnezeu. Ca să poată să modeleze copiii lui după cum şi el s-a lăsat modelat de Creator!"

-- George Uba, Ziua 327/366

„înainte să înţeleg cum funcţionează legea (fericirea vine din ceea ce fac eu, nu din ce fac alţii pentru mine) vedeam totul într-o lumină neagră şi tot ce voiam era o vacanţă. Copiii nu-şi făcuseră treaba şi, cum fericirea mea atârna de acţiunea lor, eram nefericită. Căutam disperată o crăpătură pe unde să ţâşnesc, să evadez. Ce privelişte mai dezolantă decât o mamă epuizată în mijlocul copiilor ei!“

-- Violeta Iftimescu, Ziua 329/366

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27314
Autor Autor colectiv
Editura Bebedream
Nr. pagini 378
Dimensiuni 15,5 x 23,5 cm
Anul publicarii 2021
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 97860693789-9-1

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.