Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Crucea si pumnalul

Vision Video

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 26 puncte.
26,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 26 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Doua bande rivale din ghetourile new-yorkeze au ca scop al existentei lor violenta asupra celorlalti. Filmul prezinta povestea adevarata a drumului strabatut de Nicky, de la delicventa la eliberare.

Schimbarea in viata cunoscutului lider de banda Nicky Cruz, asa cum a fost aratat in film, s-a dovedit a fi minunat de reala si indelungata. Nicky continua si astazi sa atinga tinerii din intreaga lume cu acelasi mesaj al Evangheliei lui Isus Hristos, mesaj ce schimba vieti si care l-a eliberat si pe el de violenta si deznadejde.

Cum a ramas cu acel predicator slabanog, David Wilkerson, care s-a dus pe strazile rau famate din New York pentru a spune tinerilor deznadajduiti si drogati ca exista o cale mai buna? El inca face acest lucru, avand o lucrare in Times Square care inca schimba vieti si ofera speranta autentica nenumaratelor suflete care au renuntat la viata.

Tradus in 25 de limbi, "Crucea si pumnalul", cu Pat Boone si Eric Estrada, este unul din acele filme rare care si-au aratat puterea unica de a exprima sperantele si temerile cele mai adanci ale tinerilor din intreaga lume.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 100358
Autor Vision Video
Regia Nu
Producator Nu
Anul publicarii Nu
Distributie Nu
Subtitrare Nu
Durata 105 min.
Suport DVD
Nr. discuri 1

Comentarii

Comentarii (2)

O carte interesantă! Comentariu de Andreea
Evaluare
Pornind de la un timp de rugăciune, David primește marea chemare de a lucra împreună cu Dumnezeu printre oamenii care sunt prinși de tot felul de vicii. Deși în acest cadru nu este ușor de pătruns și mai ales de lucrat, totuși Dumnezeu își arată puterea rupând lanțuri și legături puternice cu care acești oameni erau legați.
Dumnezeu lucrează într-un mod deosebit prin viața acestui om, care și-a pus viața și toate resursele la dispoziția Lui. (Postat pe 11.02.2021)
EvaluareComentariu de Fulger
Evaluare
Cartea aceasta îți arată parca o alta lume. Cat de jos pot trăii unii și cat de mult contează sa umbli condus de Duhul Sfant. (Postat pe 14.10.2018)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.