Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Dumnezeu vorbeste limbajul iubirii tale. Cum sa simti si sa impartasesti iubirea divina

Gary Chapman

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte.
40,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Iubirea nu poate fi trăită în singurătate — e nevoie de cineva care să iubească şi de cineva care să răspundă acestei iubiri!
Dr. Gary Chapman descoperă că limbajele iubirii — cuvintele de încu­rajare, timpul acordat celor dragi, darurile, ajutorul şi afecțiunea fizică — reflectă natura lui Dumnezeu: iubirea umană şi iubirea divină comunică în permanenţă, iar înţelegerea uneia facilitează înţelegerea celeilalte.
Dacă vom afla cum să simțim și să împărtășim iubirea divină, vom descoperi nu doar cum să ne întărim credinţa în Dumnezeu, ci şi cum să ne îmbunătăţim relațiile cu partenerul de viaţă, cu părinţii sau copiii noştri. Ne vom da atunci seama că, indiferent în ce limbaj este exprimată, iubirea îşi are originea într-o unică sursă, o sursă divină, Dumnezeu!

În Dumnezeu vorbește limbajul iubirii tale, dr. Gary Chapman aplică „Cele cinci limbaje ale iubirii“ în relaţia cu divinitatea şi arată că adevăratul sens al existenţei, aflat în centrul oricărei vieţi, nu poate fi descoperit decât dacă răspundem iubirii lui Dumnezeu. Ghidul pentru studiul în grup de la sfârşitul cărţii, la fel ca şi întrebările şi temele de reflecție care pot fi găsite în fiecare capitol vă vor ajuta să folosiţi în propria viață învăţăturile prezentate.

DR. GARY CHAPMAN este unul dintre cei mai renumiţi consilieri din lume în probleme de familie, având totodată o bogată activitate în domeniul educaţiei creştine. Susţine conferinţe pe teme de mariaj şi de educaţie a copiilor de aproape cincizeci de ani, oferind de asemenea consiliere privată pentru cupluri. Este autorul mai multor bestselleruri mondiale, faimoase fiind volumele din seria „Cele cinci limbaje ale iubirii“

„Într-un limbaj uşor de înţeles, cu ajutorul exemplelor din Sfânta Scriptură, din istorie şi din propria carieră de consilier, dr. Gary Chapman dezvăluie cele cinci modalităţi de comunicare ale iubirii şi ne arată cum putem aduce iubirea lui Dumnezeu în vieţile noastre.“

-- BARNESANDNOBLE.COM

„Dr. Gary Chapman vă ajută să descoperiţi cum puteţi să-i vorbiţi lui Dumnezeu în diferitele limbaje ale iubirii şi să vă dezvoltaţi astfel înţelegerea divinităţii şi a apropiaţilor voştri.“

-- GOODREADS.COM

„Odată ce vei înţelege iubirea, vei revoluţiona modul în care îţi vezi viaţa! Dumnezeu chiar vorbește limbajul iubirii tale, iar cartea de faţă îţi va arăta cum să foloseşti acest lucru pentru a-ţi vedea altfel viaţa şi a-ţi redefini scopurile.“

-- 5LOVELANGUAGES.COM

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25162
Autor Gary Chapman
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 256
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Familia la Curtea Veche
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-588-996-5

Comentarii

Comentarii (4)

RecomandComentariu de Schirliu
Evaluare
Am citit multe carti ale lui Gary Chapman si am crezut ca nu mai pot gasi ceva nou...dar m-am inselat! Chiar contine invataturi deosebite! (Postat pe 26.01.2022)
O nouă perspectivăComentariu de Carmen
Evaluare
Ultima carte pe care am citit o de la acest autor și care nu a rămas mai prejos. Este plină de sfaturi pe care vreau să le iau ca exemple pentru îmbunătățirea relației cu divinitatea. Recomand toate cărțile lui Gary Chapman. (Postat pe 09.02.2021)
RevolutionaraComentariu de Ancuta
Evaluare
Aceasta carte este prima carte pe care am citit-o de Gary Chapman. O carte care pur si simplu mi-a deschis ochii si m-a facut sa inteleg ce este iubirea si cum se manifesta si ea. Faptul ca se manifesta in mai multe moduri, asta m-a dat peste cap. Credeam ca anumite persoane nu ma iubesc, dar de fapt ele ma iubeau dar nu in modul in care mi-as fi dorit eu. O recomand din toata inima! (Postat pe 23.11.2020)
EvaluareComentariu de Ana
Evaluare
O carte care iti descopera care e limbajul tau primar de iubire si cum Dumnezeu se apropie de tine "vorbind" chiar pe intelesul tau. (Postat pe 26.08.2019)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.