Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Dumnezeu e mai aproape decat crezi. Daca Dumnezeu este intotdeauna cu noi, de ce este atat de greu de gasit?

John Ortberg

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
35,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cineva care te iubeste abia asteapta sa-ti deschizi ochii ca sa-l poti vedea!

Ce mai astepti? Descoperirea lui Dumnezeu nu este numai pentru calugari sau teologi, ci si pentru oameni de afaceri, muncitori, functionari, casnice, studenti, liceeni, solitari... si cel mai important, este si pentru TINE!
Dumnezeu e interesat sa fie descoperit de oameni obisnuiti ca mine si ca tine. Mai mult chiar, El a promis ca va fi cu noi si ne va conduce in mod personal. Daca Dumnezeu este intotdeauna cu noi, de ce este atat de greu de gasit? Oare nu scapam din vedere ceva important in tot sirul de evenimente ce ne alcatuiesc viata? Cum am putea remedia aceasta situatie? Cartea ne dezvaluie fata lui Dumnezeu care asteapta sa fie descoperita din mozaicul complex al vietii.
Biblia este plina de exemple ale unui Dumnezeu personal si apropiat. Iata doar unul dintre ele: Dumnezeu i-a vorbit lui Avraam, considerat tatal tuturor credinciosilor, insa i-a vorbit si Agarei, o slujnica a acestuia. In stilul lui personal inconfundabil, cu multe paralele si exemple din viata reala, cu umor de bun gust, John Ortberg incearca sa te constientizeze de prezenta lui Dumnezeu in toate detaliile vietii tale si de ocazia de a deschide chiar acum ochii, de a-L vedea pe Dumnezeu si de a avea o relatie apropiat
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20947
Autor John Ortberg
Editura Nu
Nr. pagini 209
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (2)

Comentariu de Sergio G
Evaluare
O carte extraordinara, un autor deosebit de care se foloseste Dumnezeu. Cititii toate cartile, merita! (Postat pe 13.05.2007)
Comentariu de Pavel Greucean
Evaluare
Imi place cum scrie John Ortberg: e clar, placut, spiritual... Imediat ce am terminat de citit cartea "Daca vrei sa umbli pe ape...", am inceput sa studiez cartea aceasta. Am fost surprins sa descopar un adevarat curs de viata spirituala, un ghid extraordinar de valoros si necesar acelor care doresc sa-L descopere pe Dumnezeu in fiecare moment al zilei lor de har. Superba carte, fantastica. Credeam ca nu s-au mai nascut oameni de talia frateluui Laurentiu al Invierii, dar m-am inselat. Citind cartea asta, sufletul meu a primit o hrana extraordinara. (Postat pe 15.03.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.