Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Dragoste. Rut. Seria "O genealogie a harului"

Francine Rivers

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Din seria: "O genealogie a harului"

Nume de barbati, unul dupa altul, sunt mentionate in primul capitol din Evanghelia dupa Matei. Dar printre toate aceste nume de tati si fii din cartea neamului lui Isus Cristos se remarca numele a cinci femei, a caror chemare mareata a fost aceea de a pava, alaturi de sotii si fii lor, calea venirii in lume a lui Mesia. Cinci femei care au schimbat lumea. Vulnerabilitatea acestor femei ori abuzul de putere al barbatilor din epoca patriarhala pot parea dure pentru noi, cei de azi. Insa emotiile pe care le traieste o femeie, indiferent de timp sau regiune, sunt universale.
"O genealogie a harului" este seria de nuvele ale lui Francine Rivers, care readuc in actualitate iertarea, puterea de sacrificiu si reabilitarea.

"Dragoste -- Rut"

Rut a crescut in traditia moabita, pe care a practicat-o pana ce a intalnit-o pe Naomi si familia ei. Atunci L-a cunoscut pe Dumnezeul lor, cu totul diferit de zeii la care se inchinau moabitii. Odata ce s-a casatorit cu unul dintre fii lui Naomi, a ajuns sa locuiasca la periferia Moabului, asemenea celor proscrisi. Si ca si cum aceasta nu ar fi de ajuns, ca urmare a unei tragedii, Rut, cumnata ei moabita si soacra lor raman vaduve. Acest nou statut ii deschide lui Rut posibilitatea unei alegeri: sa revina la viata in care fusese crescuta sau sa o urmeze pe soacra ei in nesiguranta si singuratate, avandu-L pe Dumnezeu ca singur sustinator.
De alegerea ei depindea soarta unei natiuni si chiar a lumii intregi.
Doar ca decizia nu era chiar atat de simpla.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23178
Autor Francine Rivers
Editura Nu
Nr. pagini 172
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

EvaluareComentariu de Adriana
Evaluare
Cu siguranță, caracterul lui Rut este o sursă de inspirație pentru creștinele de pretutindeni și de orice vârstă, iar această carte prezintă pe larg viața și trăirile ei, greutățile prin care a trecut cu credință și demnitate, construindu-și o reputație frumoasă. (Postat pe 30.05.2019)
frumosComentariu de Andreea
Evaluare
Redarea caracterului nobil si puternic al lui Ruth alaturi de cel al lui Boaz iti incalzeste inima, la fel precum in povestirea biblica. Cartea Francinei prezinta insa anumite licente poetice, insa per total, este o frumoasa alegorie despre povestea rascumpararii noastre realizate de catre Domnul Isus!
(Postat pe 02.08.2018)
frumosComentariu de Andreea
Evaluare
Rut a crescut in traditia moabita, pe care a practicat-o pana ce a intalnit-o pe Naomi si familia ei. Atunci L-a cunoscut pe Dumnezeul lor, cu totul diferit de zeii la care se inchinau moabitii. Odata ce s-a casatorit cu unul dintre fii lui Naomi, a ajuns sa locuiasca la periferia Moabului, asemenea celor proscrisi. Si ca si cum aceasta nu ar fi de ajuns, ca urmare a unei tragedii, Rut, cumnata ei moabita si soacra lor raman vaduve. Acest nou statut ii deschide lui Rut posibilitatea unei alegeri: sa revina la viata in care fusese crescuta sau sa o urmeze pe soacra ei in nesiguranta si singuratate, avandu-L pe Dumnezeu ca singur sustinator. (Postat pe 02.08.2018)
Comentariu de veronica
Evaluare
dintre toate cinci asta e preferata mea carte,deoarece rut a fost o femeie speciala pentru mine (Postat pe 26.06.2013)
Comentariu de Ella
Evaluare
O carte foarte buna , imi place foarte mult am sa le cumpar pe toate 5 .Chiar merita citita !GBY! (Postat pe 11.03.2013)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.