Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Dragoste nesperata. Anotimpurile rascumpararii - 3

Andrea Boeshaar

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

LORENNA FIELDS ESTE O ASISTENTĂ MEDICALĂ CARE SE SIMTE ATRASĂ DE UN PACIENT ORB care îsi caută TRECUTUL. CÂND MEMORIA Îl VA REVENI, VA MAI FI un loc pentru ea ÎN VIITORUL SĂU?

* * *

Lorenna Fields şi-a luat întotdeauna în serios slujba de la Spitalul Mercy din Chicago, hotărâtă să nu devină vreodată prea apropiată de pacienţi. Dar după internarea unui bărbat misterios care suferise un naufragiu pe Lacul Michigan, ea simte o atracţie faţă de el pe care nu o mai poate nega.
Încetişor, pacientul îşi revine, dar suferă pierderea memoriei şi a vederii. Cei doi devin prieteni apropiaţi, încercând împreună să redescopere indicii din trecutul pierdut. Teama ei este că pe măsură ce memoria îi va reveni, o va îndepărta de el; iar când vederea îi va reveni, el va observa ceea ce ea a încercat să ascundă.
În Dragoste nesperată, Andrea Kuhn Boeshaar continuă povestea dramatică a familiei McCabe începută în Luptător neînfricat şi Inimă şovăielnică.

Dragoste nesperată este o poveste despre prietenie şi credinţă, despre dragoste In mijlocul tragediei şi despre un ticălos căruia i s-a dat o nouă şansa la viaţă. Este o poveste înduioşătoare despre un bărbat care poate avea orice femeie îşi doreşte şi despre o femeie pe care nu a dorit-o niciodată vreun bărbat.

—VICKIE MCDONOUGH, autoarea seriei Texas Boardinghouse Brides

ANDREA KUHN BOESHAAR este un vorbitor foarte apreciat la conferinţele scriitorilor şi femeilor. Ea a publicat până în prezent peste 30 de nuvele şi schiţe, printre care Luptător neînfricat şi Inimă șovăielnică.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25828
Autor Andrea Boeshaar
Editura Succeed Publishing
Nr. pagini 304
Dimensiuni 14,7 x 20,7 cm
Anul publicarii 2019
Seria Anotimpurile rascumpararii
Volum 3
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8993-20-1

Comentarii

Comentarii (2)

EvaluareComentariu de Ana- Maria
Evaluare
Foarte frumoasă această serie, mai este un volum încă netradus, de abia îl aștept !!! Au legătură, dar se pot citi și separat. (Postat pe 11.05.2019)
O serie foarte frumoasaComentariu de Dana
Evaluare
Nu am prea auzit multe lucruri despre aceasta autoare si am fost putin nehotarata daca sa cumpar toate cele trei carti ale seriei(mai exista si cartea a patra inca netradusa la noi) dar ma bucur muuult pentru ca le-am luat. Mi-au placut foarte mult, au fost usor de citit, niciun moment plictisitoare, dimpotriva presarate cu replici amuzante. Dar ce mi-a placut cel mai mult a fost permanenta relationare cu Dumnezeu a personajelor si nenumaratele versete amintite pe parcurs...Sper din suflet sa se mai traduca si alte carti ale acestei autoare! (Postat pe 11.05.2019)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.