Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte.
10,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Roman

Dupa cartea unica in felul ei, "Genoveva", a scriitoarei de limba engleza Marjorie Buckingham, precum si dupa emotionanta povestire "Suzana", in limba romana apare o carte care trebuia sa fie cindva scrisa: "Doroteea". Este perechea maiastra a "Genovevei". Dar, in timp ce Genoveva este o fata care isi marturiseste cu curaj credinta in Cristos in familia ei, in ciuda impotrivirilor, Doroteea traieste cu totul altfel. Ea intoarce spatele mai intii in interior, apoi si in exterior caminului ei crestin. Si aceasta desi parintii si fratii ei duc o viata crestina model.
Fata de optsprezece ani s-a atasat unui grup de fete de aceeasi virsta, si intre acestea mai ales de Patricia, care o invata pe Doroteea tot ce nu stiuse pina atunci...Patricia ii arata Doroteei cum sa se descurce in lume. Incepe o lupta zbuciumata pentru ca Doroteea sa aleaga o alta cale. Aceasta lupta devine dramatica atunci cind ea se indragosteste de un barbat impenetrabil. Incotro te indrepti, Doroteea?
Aceasta este cartea pentru familia crestina! Ea este citita cu multa placere.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20233
Autor Marjorie Buckingham
Editura Nu
Nr. pagini 160
Dimensiuni 20,5 x 14,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (15)

DeosebitaComentariu de Raluca Georgiana
Evaluare
Cartea este deosebita. Nu am lasat-o din mână până nu am terminat-o. O recomand cu drag! (Postat pe 25.05.2020)
evaluareComentariu de Adriana
Evaluare
Este o carte care abordeaza o problema frecventa in multe familii crestine: departarea copiilor din familiile crestine de Dumnezeu, biserica si familia lor. (Postat pe 16.10.2019)
evaluareComentariu de Marioara
Evaluare
Este o carte din care tinerii crestini au foarte multe de invatat. Doroteea, o fata crestina, intoarce spatele lui Dumnezeu si a familiei credincioase pe care o are, si vrea sa inceapa o noua viata du[pa cum crede ea. Dar lupta este foarte mare, deoarece rugaciunile fierbinti ale parintilor si fratilor ei, nu raman fara raspuns. Si astfel , dupa ce tragedia loveste in familia lor, doroteea se intoarce in acelasi timp la Dumnezeu si la familia ei. (Postat pe 17.08.2019)
O recomand tuturorComentariu de Anonima
Evaluare
Este o carte remarcabila, emotionanta si captivanta, care te poate ajuta sa intelegi ca fara Dumnezeu nu ajungi bine in viata aceasta, recomand si cartea Genoveva fiindca este o capodopera, scrisa de asemenea de Marjorie Buckingham. (Postat pe 11.06.2019)
evaluareComentariu de Cristina
Evaluare
Cartea dezbate o problema actuala in zilele noastre: modul in care tinerii nascuti in familii crestine se raporteaza la anturajul necrestin si la provocarea de a fi acceptat de cei din jurul tau care nu il cunosc pe Dumnezeu. (Postat pe 20.05.2019)
evaluareComentariu de Rodica
Evaluare
E o carte din care tinerii crestini au multe de invatat. De foarte multe ori prietenii necredinciosi reusesc sa ii atraga pe tinerii crestini pe calea lumii, si ei uita adesea de lucrurile invatate in familia lor. Insa rugaciunile sincere si staruitoare ale parintilor sunt adesea ascultate, si inimile copiilor lor se intorc din nou spre Domnul, uneori chiar dupa un necaz sau o pierdere a unei fiinte dragi, asa cum a fost si cazul Doroteei. E o carte care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca tinerilor si nu numai. (Postat pe 24.01.2019)
Comentariu de Diana
Evaluare
Cartea "Doroteea" nu o aveti? Ar fi frumos sa se gaseasca de cumparat si aceasta. Eu am citit-o si as dori sa o cumpar si pt alte persoane (Postat pe 16.12.2014)
Comentariu de emilia
Evaluare
am luat cartea de la o prietena si sincer e foarte frumoasa.cred k toti ar tebui sa invatam multe lucriri din ea (Postat pe 13.01.2010)
Comentariu de melissa
Evaluare
foarte frumoasa cartea iti deschide drumul spre viata (Postat pe 13.01.2010)
Comentariu de em
Evaluare
ador cartea asta (Postat pe 15.07.2008)

De la 1 la 10 din totalul de 15

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.