Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

 
 
 

Domnita si circarul

Joanne Bischof

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
39,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Crescut în lumea misterioasă și strălucitoare a circului, Charlie Lionheart e capabil să-și vrăjească publicul. Dar cu toate că numărul său cucerește mii de spectatori, inima lui e atrasă de lucruri care nu au de-a face cu luminile rampei. Acolo, se îngrijește de leii săi maiestuoși ca și când i-ar fi frați, o îndemânare ce necesită curaj și tărie, însă care îi va fi de folos în cea mai dificilă probă de până acum: eliberarea unei copile orfane din urzeala întunecată a unui spectacol desfășurat în spatele scenei. Va face o înțelegere extrem de costisitoare, fiindcă va trebui să-și ofere propria viață în schimbul vieții fetiței, alegere care îi va compromite și reputația.

Ella Beckley se prezintă ca sora medicală gata să rupă orice convenții civice pentru a-i salva viața micuței Holland. Totul însă sub ochiul vigilent al unui străjer care nu doar că seamănă izbitor cu fetița, ci o și apără cu o dragoste capabilă să acopere chiar și trecutul nefericit al Ellei, născând în ea speranța că, la urma urmei, poate că totuși bunătatea va învinge. Pe măsură ce prietenia lor ilicită se consolidează, Charlie îndrăznește să-i vorbească de la inimă la inimă, îngăduindu-i tinerei să pătrundă în tainița lumii lui secrete pentru a vedea sacrificiul care i-a deschis copilei un viitor. Deși credința ei e zdrențuită sub poverile trecutului, Ella va trebui să ia atitudine față de pledoaria lui Charlie, care susține că singurele scrijelituri care nu se pot șterge sunt cele de pe trupul său.

Joanne Bischof este o autoare care a scris mai multe romane multipremiate (Christy Award, Carol Award, SDCWG Novel of the Year Award etc.). Este interesată și fascinată de felul în care teologia și ficțiunea își dau mâna pentru a vorbi despre nemărginita iubire a lui Dumnezeu pentru oameni. Joanne locuiește în zona muntoasă din sudul Californiei și este mamă a trei copii.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25725
Autor Joanne Bischof
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 362
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-112-8

Comentarii

Comentarii (2)

Nu poate lipsi din biblioteca ta!Comentariu de Anca
Evaluare
O carte care te îmbie sa traiesti viata pentru voia lui Dumnezeu, pentru scopul pe care Dumnezeu il are cu viata ta! Daca as descrie cartea in cateva cuvinte ar fi :acceptare, iertare, har si binecuvantare! Splendoarea acestor cuvinte e revarsata asupra personajelor din aceasta carte.
Spor la citit! (Postat pe 28.05.2019)
fara cuvinteComentariu de TEodora
Evaluare
Aceasta carte e prima carte citita pe anul 2019, e o carte atat de reala si plina de invataturi, si care nu te lasa sa o mai lasi din mana. Recomand. (Postat pe 11.01.2019)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.