Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Din si despre rugaciunile Mantuitorului

Augustin Cornel Miclea

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Rugaciunea este arma cea mai eficienta a crestinului si disciplina spirituala cea mai puternica. Este cheia care deschide inima omului spre Dumnezeu si care deschide cerul pentru om. De-a lungul vietii am invatat ca pozitia cea mai inalta este atunci cand esti pe genunchi. De acolo cerul se vede cel mai bine, cel mai clar si cel mai frumos. Cand omul este pe genunchi poate sa vada fata lui Dumnezeu stralucind, intr-o lume grabita si tulburata, pastorul si profesorul Cornel Miclea ne cheama sa redescoperim puterea rugaciunii in aceasta generatie fascinata de vanitatea mediei sociale si nu de virtutea rugaciunii. Cine ar putea fi cel mai bun dascal in disciplina rugaciunii? Pastorul Miclea raspunde clar si concis prin aceasta carte: Isus Hristos! Privind in viata Mantuitorului autorul ne cheama sa avansam de la nivelul instinctual al rugaciunii la nivelul intentional, inspirational, nivel la care rugaciunea devine "respiratia sufletului", nu doar oftatul ocazional. Cunoscandu-I pe autor inca din anii studentiei pot sa afirm ca el nu vorbeste doar despre rugaciune, ci se si roaga. Recomand aceasta carte tuturor romanilor, indiferent de confesiunea religioasa, caci toti avem nevoie de rugaciune. in timp ce lecturati cartea, experimentati personal puterea rugaciunii.

-- Episcop Florin T. Campean
Presedinte, Consiliul Bisericesc al Bisericilor Romane Church of God
Pastor Senior, Biserica Philadelphia Chicago, SUA

Rugaciunea catre Dumnezeu este activitatea ce o poate face oricine, oricand, oriunde, dar nu oricum. in ajutorul celor ce vor sa aplice rugaciunea in viata lor ca o slujba duhovniceasca, fratele pastor Cornel Miclea prezinta Modelul suprem derugaciune.
Apreciez munca depusa la scrierea acestei carti care poate fi luata ca un ghid pentru cei care vor sa comunice cu Dumnezeu prin rugaciune si carora le doresc sa aiba parte de un raspuns benefic.

-- Pastor Lazar Ometita - Dublin, Irlanda

Cartea aceasta ne aduce in atentie rugaciunile Domnului Isus Hristos, consemnate sau nu pe paginile Bibliei. Concluzia pe care o tragem citind randurile scrise cu pasiune este simpla: daca Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu,a avut atata nevoie de rugaciune in periplul sau pe acest pamant, cu atat mai mult noi, copiii Sai infiati prin jertfa de la Calvar, avem nevoie de rugaciune! Felul in care S-a rugat Isus este un model pentru motivatiile rugaciunilor noastre si pentru modalitatile prin care le putem inalta inaintea tronului de har al lui Dumnezeu, pentru a fi ascultate. intr-o ume in care ne confruntam cu felurite ispite si incercari, singura solutie viabila ramane RUGACIUNEA!

-- Daniel Purdel, redactor-sef al revistei Cuvantul Adevarului, Bucurestii

CUPRINS

PREFATA
CUVANT INTRODUCTIV
1. CONSIDERATII GENERALE DESPRE RUGACIUNE
2. RUGACIUNILE ROSTITE DE MANTUITORUL SI CONSEMNATE IN EVANGHELII
3. RUGACIUNI ROSTITE DE MANTUITORUL, DAR NECONSEMNATE IN EVANGHELII
4. INDEMNURI SI MOTIVATII LA RUGACIUNE ADRESATE DE DOMNUL ISUS UCENICILOR
5. RUGACIUNI DE IERI, DE AZI SI PENTRU VESNICIE (aliati, piedici si beneficii ale rugaciunilor)
CUGETARI
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24383
Autor Augustin Cornel Miclea
Editura Nu
Nr. pagini 112
Dimensiuni 14 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.