Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Diagnosticarea arborelui genealogic

Marjorie Cole

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 38 puncte.
38,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 38 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Te-ai întrebat vreodată de ce lucrurile se întâmplă așa cum se întâmplă și de ce par să aibă loc din nou și din nou, indiferent de ceea ce faci pentru a ÎNCERCA să le schimbi? Biblia ne spune: „Cum sare vrabia încoace şi încolo şi cum zboară rândunica, aşa nu nimereşte blestemul neîntemeiat.” (Proverbe 26:2) Deci trebuie să existe un motiv pentru lipsa binecuvântărilor și prezența unui blestem în viața noastră.

Deși toți cei care trăiesc evlavios în Hristos Isus vor suferi persecuție, iar Dumnezeu va folosi acele încercări pentru a ne desăvârși, s-ar putea ca nu toate necazurile și încercările să fie necesare. Unele dintre lucrurile cu care ne luptăm pot fi evitate. Lucrurile care formează un tipar și apar într-un mod repetat, pot fi rezultatul acordurilor generaționale pe care fie noi, fie strămoșii noștri le-am încheiat cu inamicul. Judecata păcatului și consecințele nelegiuirii nemărturisite care vin ca rezultat al înțelegerilor pe care le-am făcut cu minciunile dușmanului pot fi la baza unora dintre cele mai mari dificultăți cu care ne putem confrunta. Aceste acorduri care se manifestă prin frică și îndoială sunt folosite de inamic pentru a ne ține departe de binecuvântări și a ne ține în robia lui.
Diagnosticarea arborelui genealogic și preluarea autorității ca reprezentant autorizat al liniei de sânge, devine o acțiune înțeleaptă și necesară pentru oricine dorește să fie eliberat de blestemele păcatului și să crească în relația cu Dumnezeu.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27805
Autor Marjorie Cole
Editura Alfa Omega Publishing
Nr. pagini 334
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2021
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.