Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

De ce vremurile de pe urma?

Willem J. J. Glashouwer

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 36 puncte.
36,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 36 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Zilele din urma, promisiunea lui Dumnezeu pentru Israel, profeti falsi, semnul fiarei, Anticristul, numarul 666, necazul cel mare, Apocalipsa, sfarsitul vremurilor, Cei 1000 de ani, Ziua Domnului... Ce au toate aceste lucruri in comun? Toate au legatura cu studierea profetiei biblice.

"De ce vremurile din urma?" analizeaza planurile profetice ale lui Dumnezeu cu privire la Israel si natiuni. Cartea aceasta nu constituie o alta teorie despre sfarsitul vremurilor, ci o invatatura metodica puternic inradacinata in Cuvantul sfant al lui Dumnezeu. Prezinta o analiza detaliata cu privire la semnificatia profetica a lui Israel si relatiei acestuia cu natiunile.

Acest subiect este necesar pentru a-i ajuta pe cei din Trupul lui Hristos si toti oamenii sa dobandeasca o noua intelegere cu privire la ce sa se astepte si cum sa se pregateasca, avand in vedere faptul ca venirea lui Hristos e tot mai aproape.

Rev. Willem J. J. Glashouwer este presedintele organizatiei Christians for Israel International. El este de asemenea slujitor ordinat in cadrul bisericii Dutch Reformed Church si fost director al companiei Evangelical Broadcasting Company din Olanda. Reverendul Glashouwer a avut un rol important la constituirea institutului Dutch Institute for Evangelical Higher Education si, ca un plus la multe dintre cartile, articolele si studiile biblice cu privire la Israel si credinta crestina, a publicat un comentariu pe marginea cartii Apocalipsa. Este casatorit cu Marianne si au patru copii.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24463
Autor Willem J. J. Glashouwer
Editura Nu
Nr. pagini 328
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.