Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

De ce este atât de greu pentru evrei să creadă în Isus?

Cornelis Kant

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte.
19,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Numărul de evrei care cred în Isus ca și Mesia (cunoscuți și ca evrei mesianici) este în creștere, dar rămâne mic. Majoritatea covârșitoare de evrei din întreaga lume nu Îl vede pe Isus ca fiind așteptatul Mesia. În rândul creștinilor, aceasta ridică întrebări, și uneori, și lipsă de sensibilitate și neînțelegeri. Uneori oamenii spun: „Evreii ar trebui să înceapă prin a-L accepta pe Isus, dacă doresc să fie numiți oamenii lui Dumnezeu.” Alții se întreabă: „Pasajele din Vechiul Testament care Îl indică pe Isus nu sunt evidente?” Aceasta duce la întrebarea de ce le este atât de greu să Îl accepte pe Isus? Și de ce este Isus un subiect atât de sensibil în conversațiile cu evreii? De ce discuția despre Isus provoacă atâta iritare în rândul evreilor?
Există mai multe răspunsuri posibile la toate aceste întrebări. Prezenta broșură este o umilă încercare de a da câteva răspunsuri. Obiectivul ei este de a promova o mai bună înțelegere printre creștini legată de sentimentele și rezistența din rândul evreilor atunci când vine vorba de Isus. Aici se petrec mult mai multe lucruri decât se poate vedea cu ochiul liber. Nu trebuie să o considerăm doar încăpățânare din partea evreilor. Acest lucru ar fi nedrept față de ei și ar subestima rezistența în acceptarea lui Isus ca Mesia al lor. Pentru a găsi răspunsuri, este important să începem cu originile Bisericii creștine timpurie, iar apoi, să privim la vremurile noastre prin prisma istoriei.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27387
Autor Cornelis Kant
Editura Alfa Omega Publishing
Nr. pagini 56
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2021
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.