Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Cum se schimbă oamenii

Timothy S. Lane, Paul David Tripp

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte.
40,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Ce anume este necesar pentru a se produce o schimbare de durată în viață ta?

Dacă ai încercat vreodată să te schimbi și ai eșuat, întrebându-de, mai apoi, de ce s-a întâmplat așa, ai nevoie de Cum se schimbă oamenii!  Această carte explică tiparul biblic pentru schimbare într-o modalitate clară și practică, pe care o poți aplica la provocările din viața de zi cu zi. Schimbarea însă implică mai mult decât o formulă biblică. Îl vei vedea pe Dumnezeu la lucru, transformându-te în ceea ce ai fost tu creat să fii. Acea relație puternică, iubitoare și rascumparatoare este în centrul întregii schimbări pozitive pe care o experimentezi.

”Este încurajator să știi că, în mâinile lui Dumnezeu, adversitățile care ne lovesc viețile sunt, de asemenea, agenții care produc în noi o schimbare rodnică. Paul David Tripp și Tim Lane ne-au făcut tuturor o favoare, conducându-ne pe calea schimbării și învățându-ne cum să îmbrățișăm lucrarea transformatoare realizată de Dumnezeu în inimile noastre.”

-- Carolyn Custis James, autoare a cărții When Life and Beliefs Collide

”Pentru creștin, schimbarea nu are loc peste noapte. Este o călătorie de o viață. Paul Tripp și Tim Lane ne călăuzesc cu măiestrie de-a lungul cărării biblice care ne îndreaptă înspre cruce și înspre un stil de viață de credință și pocăință. Recomand această carte pentru toți creștinii care doresc să crească în relația lor cu Dumnezeu”.

-- Temper Longman III, profesor de studii biblice Robert H. Gundry, Westmont College

”Această carte este teologie aplicată. Este despre Arșiță, Spini, Cruce și Roadă. Este despre harul prezent. Cititorului i se prezintă, în șaisprezece capitole scurte și bine ilustrate, minunata perspectivă a schimbării în bine. Suntem chemați să ne analizăm circumstanțele și modul în care răspundem la acestea și, mai profund, suntem chemați să ne analizăm dorințele inimilor și să privim în mod proaspăt la crucea lui Cristos.”

-- Mark Denver, pastor, Capitol Hill Baptist Church, Washington, D.C.

Timothy S. Lane, M.Div., D.Min., este fost pastor în Clemson, SC, director executiv al CCEF, profesor și consilier cu aproape douăzeci de ani de experiență. Timothy este coautor al programei CCEF Transformation Series și al cărții Relationships: A Mess Worth Making. A scris numeroase articole și broșuri. Este căsătorit cu Barbara și au împreună două fiice și doi fii.

Paul David Tripp, M.Div, D.Min, este fost pastor în Scranton, PA și președinte al Paul Tripp Ministries. Este în comitetul pastoral la Tenth Presbyterian Church, profesor adjunct la CCEF și are o experiență în consiliere de peste douăzeci și cinci de ani. A scris multe articole, broșuri și cărți, inclusiv Age of Opportunity: A Biblical Guide to Parenting Teens; War of Words, Instruments in the Redeemer’s Hands și A Quest for More. Este coautor al cărții Relationships: A Mess Worth Making. Este căsătorit cu Luella și au împreună trei fii și o fiică.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28341
Autor Timothy S. Lane, Paul David Tripp
Editura Carmel Print
Nr. pagini 296
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786069631584

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.