Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Cum poti fi sigur ca-ti vei petrece vesnicia cu Dumnezeu

Erwin W. Lutzer

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Stii raspunsul la cea mai importanta intrebare care s-ar putea sa-ti fie pusa vreodata?

Nu e nicio indoiala ca pe toti ne vor astepta unele surprize la cinci minute dupa ce murim; dar este mult mai bine sa fii surprins de gloriile de nedescris ale cerului decat de agoniile de nedescris ale iadului.
Ai voie sa gresesti in privinta asigurarii sociale; ai voie sa gresesti in ceea ce priveste baseball-ul; ai voie sa gresesti in alegerea carierei; dar nu gresi in ceea ce priveste locul in care iti vei petrece vesnicia.
Aceasta carte te va conduce intr-o calatorie. Vom descoperi de ce putem sti, chiar si acum, unde vom fi dupa ce vom fi rostit ultimele cuvinte si dupa ce ne vom fi dat ultima suflare.

Cuprins

Introducere: Bun venit in eternitate
1. Tragedia credintei ancorate gresit
2. De ce este harul atat de maret
3. Darul indispensabil
4. Minunea de care avem nevoie
5. Tinuti in mainile lui Dumnezeu
6. Mantuiti cu siguranta
7. Doar pentru cei care se indoiesc
8. Da,... dar

Poti sa stii in aceasta viata unde iti vei petrece vesnicia? In aceasta carte succinta si elocventa, respectatul pastor si autor Erwin W. Lutzer explica motivul pentru care poti sa stii, chiar acum, unde vei fi dupa ce vei muri. El sustine ca multi dintre cei care se asteapta sa ajunga in cer vor descoperi ca s-au inselat in mod regretabil. Dar, pentru cei care mai sunt inca in viata, nu e prea tarziu sa aleaga calea dreapta - si sa o cunoasca!

Lutzer adreseaza urmatoarele intrebari:

> De ce Cristos ne invata ca atat de multi oameni religiosi vor gasi usa spre cer inchisa in fata lor?
> Cat de desavarsit trebuie sa fii ca sa ajungi in cer?
> Darul mantuirii iti va fi luat daca savarsesti un pacat grav?
> Este un lucru lipsit de modestie sa fii sigur de viitorul tau etern?
> Este gresit sa te indoiesti de mantuirea ta? Cand indoielile sunt pozitive si cand sunt periculoase?
> Indiferent cat de mult cunosti Evanghelia, aceasta carte fascinanta iti favorizeaza o intelegere radicala a harului si a puterii lui Dumnezeu.
> Cartea aceasta ti se adreseaza tie! Si unui prieten!

Erwin W. Lutzer este pastor senior al Bisericii Moody din Chicago. A scris numeroase carti printre care "Failure: The Back Door to Success" [Esecul: usa din spate a succesului], "12 Myths Americans Believe" [12 mituri pe care le creed americanii], "Matters of Life and Death" [Chestiuni de viata si de moarte], "Christ Among Other Gods" [Cristos intre alti dumnezei], "Hitler's Cross" [Crucea lui Hitler] si cele traduse in limba romana: "Rasplatirea ta eterna" si "Prima ta clipa dupa moarte". El si sotia lui au trei copii.

INTRODUCERE

BUN VENIT IN ETERNITATE

La cinci minute dupa moarte, fie vei fi experimentat o prima frantura din cer cu euforia si fericirea sa, fie vei avea prima experienta autentica de groaza necrutatoare si regret. In ambele cazuri, viitorul tau va fi unul stabilit in mod irevocabil si de neschimbat pentru vesnicie.
In acele prime momente, vei fi mai viu decat ai fost vreodata. Amintiri vii cu prietenii tai si cu viata ta pe planeta pamant se vor amesteca cu o anticipare ingrozita a eternitatii. Fie vei intrevedea o prima frantura a slavei lui Cristos, fie va fi prima ta intalnire cu raul asa cum nu l-ai cunoscut niciodata pana atunci. Atunci va fi prea tarziu sa-ti schimbi adresa.
Imi vin in minte doua scenarii contrastante. Unul il infatiseaza pe bogatul sigur de sine care a murit si s-a dus in locuinta mortilor, de unde Cristos a spus ca el "in chinuri, si-a ridicat ochii in sus" (Luca 16:23). Toate simturile lui erau intacte: putea sa vada, sa simta, sa auda si sa-si aminteasca viata lui de pe pamant. Si chiar azi, cand citesti aceasta carte, el este inca pe deplin constient, stiind ca nu exista nicio cale de iesire din necazul sau.
Cealalta imagine este cea a talharului rastignit caruia Cristos, murind pe cruce, i-a spus: "Adevarat iti spun ca astazi vei fi cu Mine in Rai" (Luca 23:43). Simturile lui erau de asemenea intacte; si astazi el inca se bucura de prezenta lui Cristos in rai.
Ai fi surprins daca ti-as spune ca Isus Cristos ne-a aratat ca sunt mai multi oameni pe drumul spre agonie decat destinati pentru bucurie vesnica? Vor fi mai multi in chinuri constiente decat in bucurie inflacarata.
Este posibil sa stim in aceasta viata unde ne vom petrece vesnicia? Unii nu cred acest lucru, spunand ca tot ceea ce putem face este sa speram ca va fi bine si sa ne bazam pe mila lui Dumnezeu. In definitiv, noi suntem pacatosi, iar Dumnezeu este sfant. Exista prea multe necunoscute, argumenteaza ei, prea multe premise ascunse, prea multe pareri. "De altfel", spunea cineva, "abia astept sa fiu surprins!"
Pe de alta parte, ar parea cu adevarat ciudat daca Dumnezeu ne-ar tine in uimire, suspendati undeva intre o speranta palpainda si o indoiala persistenta. Daca El este Tatal nostru ceresc, asa cum ne-a invatat Cristos, ne-am astepta ca o astfel de informate cruciala sa ne fie revelata. Din fericire, ne-a fost.
Multi oameni buni se vor alatura celor bogati in locuinta mortilor, nu pentru ca sunt bogati, ci pentru ca sunt buni si depind de propria bunatate pentru a se salva. Cu toata sinceritatea lor, ei se vor gasi de partea gresita a portii cerului. Sau poate ei se bazeaza pe mila lui Dumnezeu, nestiind ca aceasta este oferita doar celor care indeplinesc o conditie de baza.
Nu e nicio indoiala ca pe toti ne vor astepta unele surprize la cinci minute dupa ce murim; dar este mult mai bine sa fii surprins de gloriile de nedescris ale cerului decat de agoniile de nedescris ale iadului.
Ai voie sa gresesti in privinta asigurarii sociale; ai voie sa gresesti in ceea ce priveste baseball-ul; ai voie sa gresesti in alegerea carierei; dar nu gresi in ceea ce priveste locul in care iti vei petrece vesnicia.
Aceasta carte te va conduce intr-o calatorie. Vom descoperi de ce putem sti, chiar si acum, unde vom fi dupa ce vom fi rostit ultimele cuvinte si dupa ce ne vom fi dat ultima suflare.
Cu Biblia intr-o mana si cu indoielile si intrebarile tale in cealalta mana, vino sa ne insotim in calatorie.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21841
Autor Erwin W. Lutzer
Editura Nu
Nr. pagini 186
Dimensiuni 13,5 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de Florica
Evaluare
este o carte deosebita,te face sa intelegi pe deplin care e dorinta Domnului pt.fiecare in parte sarac sau bogat, sanatos sau suferind ne incurajeaza pe toti cei care Il iubim pe Domnul cu adevarat dar ne invata si cum Il putem primi in viata noastra ne invioreaza sufletele este picatura din izvorul de APA VIE (Postat pe 17.01.2009)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.