Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Crucea lui Cristos

John R. W. Stott

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"N-as fi crezut niciodata in Dumnezeu, daca n-ar fi existat crucea... in lumea adevarata a durerii, cum ar putea cineva sa se inchine unui Dumnezeu care nu simte durerea?" Cu o sinceritate captivanta, John Stott confrunta generatia contemporana cu pozitia centrala a crucii in planul lui Dumnezeu de mantuire a lumii - o lume acum chinuita de amintiri despre Auschwitz, de durerea oprimarii si de spectrul unui nou razboi mondial. Putem gasi triumf in tragedie, victorie in rusine? De ce sa lasam ca obiectul antipatiei romanilor si al dezgustului iudeilor sa devina emblema inchinarii si axioma credintei noastre? Ce semnificatie are astazi crucea pentru noi? Unul dintre cei mai de frunte predicatori si lideri crestini ai zilelor noastre ne prezinta intr-o forma teologica extrem de accesibila o reafirmare contemporana a semnificatiei crucii. La cruce, Stott gaseste o dezvaluire a majestatii si a dragostei lui Dumnezeu precum si o expunere a pacatului si a robiei intregii omeniri.

Depasind continutul unui simplu studiu cu privire la ispasire, aceasta carte aduce Scriptura intr-un dialog viu cu teologia crestina si cu secolul al XX-lea. Produsul finit este un model pentru trairea si inchinarea crestina, un exemplu de speranta si misiune. Destinata spre a fi un studiu clasic al esentei credintei noastre, lucrarea lui Stott este produsul unui pastor, savant si om de stat crestin cu o inzestrare unica. Intelegerea patrunzatoare, eruditia sa pe care o imparte cu generozitate, precum si caldura pastorului vor constitui cu siguranta o hrana bogata atat pentru intelectul cat si pentru inima cititorului.

John R. W. Stott (1921 - 2011), cunoscut in tara noastra prin comentariile epistolelor Romani, Galateni, 1 si 2 Tesaloniceni, 2 Timotei, (publicate in limba romana de Editura LOGOS) si prin cartea Sa intelegem Biblia (RomAF/LOGOS) sau Predica de pe munte din seria CEXPL. John Stott a fost ordinat in Biserica Anglicana in 1945, dupa care a slujit in Biserica All Souls, Langham Place din Londra ca ajutor de paroh (1945-50), ca paroh (1950-75), iar din 1975 ca paroh emerit. A fost numit Capelan al Reginei (1959-1991) si Capelan Suplimentar in 1991. Incepand cu anul 1970 John Stott face numeroase calatorii in alte tari, in special din Lumea a Treia, in calitate de vorbitor la seminarii pentru pastori si la conferinte studentesti. John Stott este fondatorul si presedintele onorific al Institutului pentru Crestinism din Londra. Este autorul a peste patruzeci de carti, dintre care amintim Esenta credintei crestine, Sa intelegem Biblia, Crucea lui Cristos, Crestinul contemporan si Puterea predicarii.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24201
Autor John R. W. Stott
Editura Nu
Nr. pagini 360
Dimensiuni 13,5 x 21,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Excepțională Comentariu de Lucian
Evaluare
O carte fantastică la un preț de o cafea! Cea mai consistentă prezentare a învățăturii despre cruce și efectele ei în viața credinciosului. Cele trei teme majore cu aspectele lor diferențiale sunt: revelația (dreptății, dragostei, slavei și înțelepciunii), mântuirea (ispășire, îndreptățire, răscumpărare și reconciliere) și biruință (moartea, păcatul, diavolul). Cartea se încheie cu efectele crucii în viața credinciosului și trăirea lui în lumina noii realități deschise de jertfa de la Calvar. O carte obligatorie pentru orice creștin autentic. (Postat pe 29.07.2022)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.