Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte.
20,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Publicarea acestor predici trebuie să fie un prilej de mare mulțumire pretutindeni în Biserica creștină. Această serie a fost predicată în Westminister Chapel în Londra, în toamna anului 1963, toate fiind bazate pe cuvintele apostolului din Galateni 6:14 ˗ „Departe de mine gândul să mă laud cu altceva decât cu crucea Domnului nostru Isus Hristos, prin care lumea este răstignită față de mine și eu față de lume.” Ele sunt un exemplu magnific al modului în care doctorul expunea amănunțit un astfel de text, dar sunt exemple sclipitoare ale modului în care Îl propovăduia pe Hristos răstignit.

Predicarea lui dr. Lloyd Jones era o combinație remarcabilă de elocvență pasionată și raționare logică, de o profunzime la care chiar și cel mai matur ascultător trebuia să cugete, cu o simplitate care îi făcea până și pe copii să-l înțeleagă. Aceste caracteristici sunt toate ilustrate în această serie de predici.

Nevoia acestor mesaje în vremea aceasta cu greu ar fi putut fi mai mare, parțial din cauza declinului în ce privește predicarea biblică plină de putere în lumea vorbitoare de engleză, parțial din cauza temei. Avem nevoie urgentă să fim rechemați la acest adevăr central al Evangheliei creștine, să îl explorăm și să îl proclamăm, și mai presus de orice, să ne lăudăm cu el. Într-o anumită împrejurare, dr. Martyn Lloyd Jones a spus: „O înțelegere superficială a lucrării lui Hristos produce o viață creștină superficială.”


Cuprins

1. "Copleşitoarea cruce"
2. Testul decisiv
3. Înţelepciunea lui Dumnezeu
4. "Nu iubiţi lumea"
5. Biruinţa crucii
6. "El este pacea noastră"
7. Crucea lui Hristos vorbeşte
8. Noua natură
9. Răscumpărat şi eliberat

Fragment sugestiv:

În timpul celor douazeci şi şase de ani petrecuţi la amvonul meu din Westminster au fost momente când, în cumplita-mi nebunie, m-am gândit - sau Diavolul mi-a sugerat - că nu mai am nimic altceva să spun decât ceea ce am predicat deja. Mulţumesc lui Dumnezeu, acum pot spune că simt că sunt abia la început. Nu este sfârşit la acest glorios mesaj al crucii, pentru că totdeauna este ceva nou, proaspat şi încântător, mişcător şi înălţător, ceva ce nu a fost văzut înainte. (Martyn Lloyd-Jones)

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25100
Autor D. Martyn Lloyd-Jones
Editura Perla suferintei
Nr. pagini 198
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8895-02-4

Comentarii

Comentarii (1)

o cartea extrodinaraComentariu de Robert
Evaluare
Aceasta cartea s-a schimbat multe vieti. (Postat pe 26.06.2018)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.