Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Crestinism autentic. Vol. 2. Faptele Apostolilor 4-5

D. Martyn Lloyd-Jones

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 44 puncte.
44,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 44 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Acest al doilea volum se inscrie intr-o serie de mai multe volume care reuneste cateva dintre predicile de evanghelizare din cartea Faptele Apostolilor tinute de dr. Martyn Lloyd-Jones in fiecare seara de duminica la Westminster Chapel din Londra. Cele douazeci si una de predici din colectia de fata au fost prezentate de-a lungul celei de-a doua jumatati a anului 1965 si la inceputul lui 1966.

Desi desfasurarea lor este succesiva in acest caz, de la Fapte 4:8 pana la Fapte 5:14, aceste predici nu au fost concepute ca niste comentarii in adevaratul sens al cuvantului asupra versetelor studiate. Scopul lor a fost mai degraba acela de a vesti realitatea Evangheliei puternic ilustrata in primele capitole din Fapte, in special ascultatorilor neintorsi la Dumnezeu.

Volumul de fata expune pledoaria lui Petru si a lui Ioan inaintea consiliului din Fapte 4, rugaciunea Bisericii din acelasi capitol, viziunea Bisericii prezentata la sfarsitul capitolului si inselaciunea lui Anania si a Safirei din capitolul 5, lectiile acestor pasaje fiind aplicate cu mare putere la mintea, inima si constiinta cititorului.

Cuprins

Cuvant inainte
1. Tragedia necredintei
2. Caracteristicile necredintei
3. Zidarii zadarnici si nesabuiti
4. Singurul Mantuitor
5. Semnele autentice ale crestinismului
6. Martorii oculari
7. Mesajul care transforma
8. Duhul necredintei
9. Sa-L cunoastem pe Dumnezeu
10. Unicul raspuns
11. Crucea lui Cristos
12. Isus si invierea
13. Dumnezeu Duhul Sfant
14. Lucrarea Duhului Sfant
15. Pace pe pamant
16. Putere si har
17. Realitatea nevazuta
18. Inima si dusmanii ei
19. Nevoia umana si purtarea de grija a lui Dumnezeu
20. Marele conflict
21. Semne si minuni

Cuvant inainte

Acesta este al doilea volum dintr-o serie care reuneste cateva dintre predicile de evanghelizare tinute de dr. Martyn Lloyd-Jones din cartea Faptele Apostolilor. Ca si primul volum, "Crestinismul autentic", Volumul 2 se constituie din predici de evanghelizare tinute in serile de duminica seara la Westminster Chapel. Cele douazeci si una de predici din colectia de fata au fost tinute de-a lungul celei de-a doua jumatati a anului 1965 si inceputul lui 1966. Desi ele se deruleaza consecutiv in acest caz, de la Fapte 4:8 pana la Fapte 5:14, aceste predici nu au fost concepute ca niste comentarii in adevaratul sens al cuvantului asupra versetelor studiate. Scopul lor a fost mai degraba acela de a vesti realitatea Evangheliei puternic ilustrata in primele capitole din Fapte, in special ascultatorilor neconvertiti. Si nici nu mai este necesar sa spunem, ele reprezinta de asemenea un ajutor nepretuit pentru cei care sunt deja crestini.
Volumul 1 din aceasta serie s-a bucurat de mare apreciere. De exemplu: "Dr. Lloyd-Jones la nivelul sau maxim"; "O carte excelenta"; "O carte incitanta, scrisa superb"; "Stilul este foarte clar. Continutul este intru totul evanghelistic. Maretia Evangheliei straluceste in fiecare pagina." Credem ca acestia si multi alti cititori care urmeaza sa descopere aceasta serie nu vor fi dezamagiti de prezentul volum.

EDITORII
Septembrie 2001
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21791
Autor D. Martyn Lloyd-Jones
Editura N/A
Nr. pagini 413
Dimensiuni 14 x 21 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.