Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Crestinism autentic. Vol. 1. Faptele Apostolilor 1-3

D. Martyn Lloyd-Jones

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 44 puncte.
44,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 44 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Acesta este primul volum dintr-o serie care contine mai multe predici de evanghelizare tinute de dr. Lloyd-Jones din cartea Faptele Apostolilor. Cele mai multe dintre ele au fost predicate in timpul serviciilor de inchinare din Westminster Chapel din Londra de-a lungul anului 1965. Aceste mesaje sunt in esenta predici de evanghelizare, dar ele au o relevanta deosebita si pentru cei credinciosi.

Lloyd-Jones a observat cat de mare nevoie au oamenii sa inteleaga exact "ce este crestinismul si ce este Biserica Crestina" si a sustinut ca primele capitole din cartea Faptele Apostolilor dau raspunsul la aceste intrebari, pentru ca ele ne prezinta un "crestinism autentic” si nimic altceva. De la aceasta idee provine si titlul acestor volume. Aceeasi nevoie de cunoastere se face simtita si in zilele noastre, iar, daca nu se intampla nimic similar evenimentului petrecut in ziua de Rusalii, nevoia este cu atat mai mare.

Convingerea autorului a fost aceea ca evenimentul coborarii Duhului Sfant din ziua de Rusalii, unic, dar cu aspecte repetabile, este singurul care poate explica istoria Bisericii Crestine despre care se vorbeste in cartea Faptele Apostolilor. Supravietuirea Bisericii a fost in sine un fenomen uimitor, iar cresterea ei, impotriva vointei puterii de la Ierusalim si a celei de la Roma, de-a dreptul miraculoasa.

Cuprins

Cuvant inainte
1. Crestinismul -- singura speranta
2. Dumnezeul care lucreaza
3. Marele adevar al profetiei
4. Cum sa devii crestin
5. Minte, inima si vointa
6. Separarea
7. Staruinta neclintita
8. Invatatura apostolilor
9. Intaietatea doctrine!
10. Legatura frateasca
11. Frangerea painii
12. Rugaciunea
13. Bucuria
14. Curatia de inima
15. Lauda lui Dumnezeu
16. Ridica-te pi umbla
17. Dumnezeul lui Avraam, Isaac si lacov
18. Ce crezi despre Isus?
19. Revenirea lui Cristos
20. Nestiinta
21. Adierea cereasca
22. Gandeste din nou

Cuvant inainte

Acesta este primul volum dintr-o serie care contine predici de evanghelizare tinute de dr. Lloyd-Jones din cartea Faptele Apostolilor. Cele mai multe dintre aceste predici au fost tinute in timpul serviciilor de inchinare din Westminster Chapel de-a lungul anului 1965. Aceste mesaje sunt in esenta predici de evanghelizare, dar ele au o mare importanta si pentru credinciosi.
Lloyd-Jones a observat cat de mare nevoie este ca oamenii sa inteleaga exact "ce este crestinismul si ce este Biserica Crestina" si a pretins ca primele capitole din cartea Faptele Apostolilor dau raspunsul la aceste intrebari, pentru ca ele ne prezinta un "crestinism autentic" si nimic altceva. De la aceasta idee provine si titlul acestor volume. Aceeasi nevoie de cunoastere se simte si in zilele noastre si, daca nu se intampla nimic asemanator cu cele petrecute in ziua de Rusalii, atunci nevoia este chiar mai mare.
Convingerea autorului a fost aceea ca evenimentul coborarii Duhului Sfant din ziua de Rusalii, unic, dar cu aspecte repetabile, este singurul care poate explica istoria Bisericii Crestine despre care se vorbeste in Fapte. Supravietuirea Bisericii a fost in sine un fenomen stupefiant, iar cresterea ei, impotriva vointei puterii de la lerusalim si a celei de la Roma, de-a dreptul miraculoasa. Dar, in realitate, ceea ce a "rascolit lumea" (Fapte 17:6) a fost acel "sunet venit din cer" (Fapte 2:2).

EDITORII
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21790
Autor D. Martyn Lloyd-Jones
Editura N/A
Nr. pagini 417
Dimensiuni 14 x 21 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.