Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Credinta. Rahav. Seria "O genealogie a harului"

Francine Rivers

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Din seria: O genealogie a harului

Nume de barbati, unul dupa altul, sunt mentionate in primul capitol din Evanghelia dupa Matei. Dar printre toate aceste nume de tati si fii din cartea neamului lui Isus Cristos se remarca numele a cinci femei, a caror chemare mareata a fost aceea de a pava, alaturi de sotii si fii lor, calea venirii in lume a lui Mesia. Cinci femei care au schimbat lumea. Vulnerabilitatea acestor femei ori abuzul de putere al barbatilor din epoca patriarhala pot parea dure pentru noi, cei de azi. Insa emotiile pe care le traieste o femeie, indiferent de timp sau regiune, sunt universale.
"O genealogie a harului" este seria de nuvele ale lui Francine Rivers, care readuc in actualitate iertarea, puterea de sacrificiu si reabilitarea.

Credinta - Rahav

Trecutul ei tenebros, Dumnezeu i l-a preschimbat intr-un viitor cuceritor

"O femeie cu un trecut tenebros, careia Dumnezeu i-a faurit un viitor."
Tatal ei urmarea prestigiul celor bogati. Si a gasit o cale sigura de a-l obtine, iar Rahav era moneda lui de schimb, pe care o pune in mana regelui Ierihonului. Insa Rahav planuieste sa scape, oferind regelui ceva ce el nu putea sa refuze, intrucat israelitii se indreptau spre Ierihon. Cei ce auzisera despre puterea Dumnezeului evreilor, cautau sa-i tina departe de cetatile lor. In ciuda zidurilor inalte si a strategiei armate, Ierihonul nu facea exceptie.
Rahav ajunge sa fie interesata de Dumnezeul lui Israel, in special dupa ce ii cunoaste pe strainii care trec portile cetatii. Oare un asemenea Dumnezeu ar fi dispus sa accepte pe cineva cu un trecut atat de caramiziu ca al ei? Si ar putea fi ea integrata de o natiune nu pentru ce a fost, ci pentru ceea ce a devenit prin credinta.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23126
Autor Francine Rivers
Editura Nu
Nr. pagini 152
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (2)

okComentariu de Andreea
Evaluare
Povestea lui Rahav exploateaza mijloacele misterioase prin care Duhul Sfant inspira credinta in locuri nesteptate, dorinta protagonistei de a lua de la capat, de a incepe o viata noua in familia lui Dumnezeu. Trecutul ei nu este ignorat sau justificat, ci mai degraba impus de catre altii sau cele pe care le.a luat ea insasi. Vedem stradania ei in relatia cu familia, dorind ca acestia sa fie crutati de la moarte nu numai fizic-fapt pe care la realizat-ci si spiritual. Din pacate ei nu au putut sa renunte la idolii lor din lemn si piatra, iar in loc sa dea slava lui Dumnezeu pentru salvarea lor de la moarte. (Postat pe 05.07.2018)
Comentariu de veronica
Evaluare
a fost o carte f fascinanta (Postat pe 26.06.2013)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.