Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Credință rațională. Adevărul creștin și apologetica

William Lane Craig

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 85 puncte.
Browse
85,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 85 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

„Nu se poate exagera importanța pe care William Lane Craig a avut-o în privința cauzei lui Cristos. Este în mod cert cel mai subtil apologet creștin din ultima jumătate de veac, iar lucrările lui academice îl plasează în eșalonul celor mai buni filosofi activi ai lumii occidentale. În plus, este un fascinant ambasador pentru Cristos, un excepțional partener de discuții și un om cu inimă de evanghelist. Îl cunosc bine și pot spune că duce o viață integră și că trăiește ceea ce crede. Nu știu niciun alt gânditor care să fi ridicat atât de sus ștacheta cercetării creștine, în generația noastră, cum a făcut-o Craig. Este fără pereche și Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața și lucrarea lui.”

-- J.P. Moreland, profesor de filosofie, Talbot School of Theology

„Mai cu seamă în materie de erudiție, niciun alt apologet creștin contemporan nu îl depășește pe Bill Craig. O parte dintre diversele interese ale lui Craig sunt evidente în această a treia ediție a lucrării Credință rațională. E un deliciu felul în care ne prezintă teme fundamentale, precum existența lui Dumnezeu, creația, Scriptura și istoricitatea lui Isus, inclusiv dumnezeirea și Învierea Lui, toate într-o singură carte. Niciun pasionat de apologetică n-ar trebui să rateze acest volum, scris de un cercetător de seamă.”

-- Gary R. Habermas, profesor, Departamentul de Filosofie, Liberty University

„Bill Craig este unul dintre oamenii pe care îi admir! Face parte dintre cei mai subtili apărători ai creștinismului. El aduce o consistentă combinație de credință veritabilă, de putere înflăcărată, de abilități dialogale, alături de delicatețea și de respectul pe care ni le cere Biblia.”

-- Lee Strobel, scriitor, Pledoarie pentru Cristos și Pledoarie pentru credința creștină

William Lane Craig este profesor de filosofie la Talbot School of Theology, din La Miranda, California. Este doctor în filosofie al Universităţii din Birmingham, Anglia, şi doctor în teologie al Universităţii Ludwig-Maximilian, din München, Germania, unde a fost doi ani bursier al Fundaţiei Alexander von Humboldt.
A predat vreme de şapte ani la Universitatea Catolică din Louvain, Belgia. A scris sau coordonat mai bine de treizeci de cărţi, dintre care amintim: The Kalam Cosmological Argument; Assessing the New Testament Evidence for the Historicity of the Resurrection of Jesus; Divine Foreknowledge and Human Freedom; Theism, Atheism, and Big Bang Cosmology; God, Time, and Eternity. Publică articole în reviste ştiinţifice, dar şi pe site-ul personal (www.reasonablefaith.org).

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27392
Autor William Lane Craig
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 496
Dimensiuni 15 x 23 cm
Anul publicarii 2021
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Apologetică
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-179-1

Comentarii

Comentarii (1)

Excepțională!Comentariu de Lucian
Evaluare
William Lane Craig este unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai credinței creștine, fiind implicat în dezbateri cu cei mai importanți purtători de cuvânt ai ateismului. Cu studii doctorale în filosofie la Birmingham și în teologie la Munchen, Craig este preocupat de apărarea adevărului creștin și a învierii istorice a lui Isus Hristos.

Cartea de față este cea mai cunoscută scriere a lui, o sinteză a apărării adevărului creștin, necesară oricărui credincios care este gata să dea socoteală de nădejdea care este în el. Argumente clare, elaborate și de actualitate.

O lectură pe cinste! (Postat pe 13.08.2022)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.