Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Crăciunul la Carnton

Tamera Alexander

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 29 puncte.
29,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 29 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Rămasă văduvă în timpul Războiului Civil, fără loc de muncă şi ameninţată cu evacuarea din locuinţă de către bancă, Aletta Prescott continuă să lupte pentru viaţă, pentru copilul său de 6 ani şi pentru cel pe care-l poartă în pântece. Găsind într-un ziar anunţul pentru un post de bucătar la un eveniment organizat de Societatea de Ajutor a Femeilor, Aletta îşi oferă serviciile şi, în cele din urmă, obţine acest post. Participând atât la bucătărie, cât şi la construirea scenei de Crăciun, ea dă dovadă de înţelepciune, pricepere, omenie şi spirit de organizare, ceea ce îi atrage admiraţia şi recunoştinţa celor din jur. Printre aceştia se numără şi un soldat rănit în luptă, Jakc Winston, care este trimis de superiorii lui să ajute Ia pregătirea şi buna desfăşurare a evenimentului de pe Plantaţia Carnton din Franklin, Tennessee. El îi oferă Alettei prietenia şi tot sprijinul pentru reuşita acestui eveniment.

Tamera Alexander este o romancieră de succes. Printre romanele ei se numără Flacăra reaprinsă, Păcate răscumpărate, Dragoste regăsită şi Colecţia Plantaţia BelleMeade. Lucrările ei au fost premiate sau nominalizate la numeroase distincţii literare, precum Premiul Christy, Premiul RITA şi Premiul Carol. Tamera şi soţul ei locuiesc în Tennessee.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26285
Autor Tamera Alexander
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 224
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-147-0

Comentarii

Comentarii (4)

Foarte frumoasă!Comentariu de Diana
Evaluare
Vă spun cu toată sinceritatea că, deși mai citisem cărți de-ale Tamerei, nu credeam că într-o carte atât de mică (aproximativ 200 de pagini) poate încăpea o poveste frumoasă, cu suspans și cu detalii, așa cum eram obișnuită din celelalte povești ale autoarei. Culmea este că exact așa a fost povestea. Mi-a plăcut foarte mult! Este o poveste care, chiar dacă e mai scurtă, este perfectă pentru perioada sărbătorilor (chiar dacă am citit-o în iunie) când toată lumea este foarte agitată. Această carte este parcă o gură de aer rece. Recomand cu drag! (Postat pe 22.06.2020)
RecomandComentariu de Anca
Evaluare
O poveste despre harul si purtarea de grija a lui Dumnezeu. Plina de suspans la fiecare pagina si captivanta. Recomand! (Postat pe 21.04.2020)
frumoasa povesteComentariu de Simona
Evaluare
Sincer, nu am crezut ca imi va placea aceasta carte, din cauza titlului, dar povestea este foarte captivanta. Durerea vaduvelor ramase in urma razboiului, lupta pt supravietuire, dar tot odata puterea de a merge mai departe pt cei dragi ramasi in viata, si faptul ca dragoastea te ajuta sa o iei de la capat, creaza o poveste foarte frumoasa, si un roman pe care cu greu il poti lasa din mana. (Postat pe 20.02.2020)
Craciunul! Comentariu de TEodora
Evaluare
O carte foarte buna pentru suflet, cand treci prin incercari si tu continui sa lupti pentru copii tai, Dumnezeu asculta rugaciuniile si nu te lasa in vale, ci te ridica mult mai mult decat tu te astepti. (Postat pe 28.12.2019)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.