Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Copilul meu - cum sa il iubesc?

Ross Campbell

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 14 puncte.
14,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 14 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Aceasta carte se adreseaza parintilor ai caror copii n-au ajuns inca la varsta adolescentei. Ea a fost scrisa cu intentia de a oferi mamelor si tatilor o modalitate inteligibila si practica de abordare a sarcinii minunate, dar infricosatoare, ce le sta inainte — cea a cresterii fiecarui copil. Principalele elemente care ma preocupa sunt nevoile copiilor si modalitatea cea mai buna de implinire a acestora.
Cresterea copiilor in sine, cu tot ceea ce implica ea, este o chestiune complexa ce ridica dificultati celor mai multi parinti din zilele noastre. [...] Problema, cred eu, este cauzata in general de faptul ca parintii nu au o perspectiva de ansamblu si echilibrata a modului in care trebuie sa se raporteze la un copil. Majoritatea parintiilor detin informatiile fundamentale ca atare, dar, cand vine vorba despre raspunsul la intrebarile cand si ce principiu sa folosesti, in ce imprejurari, domneste confuzia. Aceasta confuzie este de inteles. [...]
Voi discuta aceste probleme intr-un mod deschis, usor de inteles, pentru a arata cum trebuie abordata in general problema cresterii copiilor. In plus, sper sa ofer informatiile care sa ii ajute pe parinti sa stabileasca modul corect de a actiona in fiecare situatie. Desigur, este imposibil sa reactionezi corect in toate circumstantele; dar, apropiindu-ne mai mult de acest obiectiv, devenim parinti mai buni, suntem cu atat mai impliniti, iar copiii nostri vor fi cu atat mai fericiti.

-- Ross Cambell (din Prefafa autorului)

Dr. Ross Campbell este medic psihiatru crestin, profesor universitar de pediatrie si psihiatrie la Universitatea din Tennessee si directorul Centrului sud-estic de consiliere din Chattanooga, Tennessee. El este cunoscut cititorilor din tara noastra datorita apreciatelor sale carti "Copilul meu - la varsta adolescentei", "Mania iti distruge copiii" si "Cele 5 limbaje ale dragostei - la varsta copilariei", scrisa impreuna cu dr. Gary Chapman.

Cuvant inainte

Aceasta carte vorbeste despre lucrurile pe care le traim cu totii. Nu vorbeste ca sa ne condamne, ci ca sa ne arate cum pot parintii sa-si creasca copiii intr-un mod diferit si constructiv. Desi e scrisa cu multa intelegere, continutul cartii nu e permisiv.
Parintii n-au absolvit o scoala in care sa invete sa fie parinti. De regula, ei isi cresc copiii fara niste standarde bine stabilite. Pana si succesele obtinute par a fi in cea mai mare parte obtinute in mod accidental; scopul acestei carti este sa ne ajute sa obtinem succesele pe care le dorim.
Dr. Ross Campbell transmite un mesaj vital si valoros, prezentat in asa fel, incat sa fie pe deplin inteles. Prin aceasta carte, autorul, medic psihiatru, dovedeste o adanca intelegere a vietii, valori spirituale profunde si o sensibilitate deosebita atat fata de copii, cat si fata de parintii acestora. El nu ezita sa ne impartaseasca unele dintre experientele sale si ale familiei lui pentru a ilustra ceea ce are sa ne spuna.
Este o carte pe care vei dori s-o citesti si recitesti, pentru ca este plina de informatii practice, usor de folosit! Atat mintea ta, cat si inima ta iti vor confirma ca ceea ce citesti in ea este adevarat.

-- Ben Haden
"Vieti schimbate"
Chattanooga, Tennessee

Cuprins

Cuvant inainte
Prefata
CAPITOLUL 1. Problema
CAPITOLUL 2. Cadrul
CAPITOLUL 3. Temelia
CAPITOLUL 4. Exprimarea dragostei prin contactul vizual
CAPITOLUL 5. Exprimarea dragostei prin contactul fizic
CAPITOLUL 6. Exprimarea dragostei prin acordarea atentiei
CAPITOLUL 7. Dragostea potrivita si dragostea nepotrivita
CAPITOLUL 8. Mania copilului
CAPITOLUL9. Ce este disciplinarea?
CAPITOLUL 10. Disciplinarea iubitoare
CAPITOLUL 11. Disciplinare - cereri, ordine, rasplati si pedepse
CAPITOLUL 12. Copii cu probleme speciale
CAPITOLUL 13. Formarea spirituala a copilului
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21641
Autor Ross Campbell
Editura Nu
Nr. pagini 163
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.