Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Copilul furat

Christoph von Schmid

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 11 puncte.
11,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 11 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O povestire incredibilă care va deveni una din preferatele tale! De data aceasta Von Schmid surprinde frumuseţea creaţiei lui Dumnezeu aşa cum este văzută prin ochii unui copil care a trăit în întuneric aproape toată copilăria lui. Responsabilitatea şi iertarea sunt printre multele virtuţi învăţate din această povestire.

Micuţul Henry este răpit de o bandă de hoţi şi este silit să trăiască ani de zile într-o peşteră adâncă şi întunecoasă. Când găseşte din întâmplare o crăpătură în perete, el iese la suprafaţă unde se minunează de strălucirea soarelui şi de splendoarea cerului albastru. Datorită prieteniei lui cu un pastor, el învaţă despre minunea unei mici seminţe şi expresia dragostei pe care aceasta o reprezintă. Această operă inovatoare te va ajuta să-ţi reîmprospătezi admiraţia pentru minunile naturii pe care adesea le trecem cu vederea.

Prima nenoricire a lui Henry

„La începutul secolului trecut, contele Frederick de Eichenfels şi contesa sa Adelaide au locuit într-un castel vechi şi minunat situat la malurile Rinului. Ei aveau un singur fiu, pe nume Henry, care se bucura de întreaga lor dragoste. Înainte ca micul Henry să înveţe a gângăvi numele tatălui său, contele a fost chemat la război. Contesa a rămas în castel şi a găsit alinare pentru lipsa contelui şi uşurare singurătăţii ei în grija şi atenţia pe care le-a revărsat asupra fiului ei drag. Se hotărî să se dedice întru totul educaţiei lui şi inima ei tresărea de plăcere la gândul că, atunci când luptele se vor sfârşi, îl va revedea pe soţul ei şi i-l va prezenta pe încântătorul lor Henry ca un om învăţat şi un fiu iubitor şi ascultător. Într-o seară, contesa se afla în castel împreună cu Henry. Margaret, dădaca lui, se juca cu el cu nişte flori pe care tocmai le culesese. Copilul zâmbea şi-şi întindea mânuţele să le prindă; şi mama lui, luând parte la bucuria lui inocentă, îl privea cu dragoste. Deodată intră un servitor de-al contelui care îl însoţise pe acesta la război. El a adus vestea înfricoşătoare că stăpânul său a fost rănit grav, şi că ultima sa dorinţă era să-şi vadă soţia înainte de moarte. La aceste cuvinte, chipul nobilei doamne se îngălbeni ca ceara, iar braţele ei tremurânde abia îl mai puteau ţine pe copilul care stătea pe genunchii ei. Mesagerul, pentru a-i mai alina puţin durerea, îi spuse că nu trebuie să-şi piardă speranţa, deoarece contele s-ar putea însănătoşi. Rana era într-adevăr foarte gravă, dar chirurgul mai spera că soţul ei va scăpa cu viaţă. A sfătuit-o pe contesă să călătorească zi şi noapte pentru a ajunge fără întârziere la soţul ei. Ea se hotărî să pornească imediat. Îşi strânse fiul în braţe. – Vai! Dragul meu Henry, spuse ea, tu nu cunoşti cauza nenorocirii mamei tale. Tatăl tău e pe moarte şi tu abia l-ai cunoscut. Oh! Nu pot suporta durerea şi tristeţea de a te lăsa aici, fără să te pot lua cu mine în mijlocul taberei…”


Cuprins

Copilul furat
O lectie din partea marii
Hans Crucificatul

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22006
Autor Christoph von Schmid
Editura Little Lamb
Nr. pagini 82
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia a II-a
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (3)

O carte din care ai ceva de învățat!Comentariu de Andreea
Evaluare
Cartea începe printr-o povestire a unui copil furat, ce era crescut de niste tâlhari, dar care într-un final evadează și ajunge din nou la părinții lui. Ideea care mi-a rămas în minte citind această povestire, este o frântură dintr-un verset Biblic: ”umbra lucrurilor viitoare”. (Postat pe 11.11.2020)
Comentariu de sabina
da, foarte frumoase (Postat pe 29.01.2011)
Comentariu de Maria
cele doua povesti sunt foarte frumoase...imi plac foarte mult cartile lui cristoph von schmid (Postat pe 19.12.2009)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.