Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Copilul care a supraviețuit

Ellie Midwood

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 59 puncte.
59,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 59 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

În timp ce este mânată pe impunătoarele porţi ale lagărului de concentrare Mauthausen, Lore nu-şi face prea multe speranţe că va scăpa vreodată cu viață de acolo. După ce a fost prinsă că s-a folosit de poziţia ei ca dactilografă în slujba SS-ului pentru a-și salva prietenii evrei, acum este considerată dușman al statului. Iar pentru cei care se fac vinovați de trădare, moartea este de obicei singura ieșire.

Dar când Lore îl cunoaște pe deținutul politic Wolf, dorința lui arzătoare de libertate și încrederea nestrămutată în dreptate aprind o scânteie de speranță în sufletul ei. Împreună, ei comit supremul act de rezistență împotriva odiosului SS, îndrăgostindu-se cu disperare unul de celălalt. Iar când Lore rămâne însărcinată, cei doi îşi dau seama că nu mai este de ajuns să supraviețuiască, ci trebuie să pună la cale un plan de evadare.

După ce naște în secret în baraca ei, lui Lore i se frânge inima când se vede nevoită să-i încredințeze mica ei minune lui Wolf, ea însăşi fiind prea slăbită ca să li se alăture. Printre lacrimi și promisiuni de revedere, Wolf pleacă în noapte, împreună cu nou-născutul, iar Lore rămâne să se întrebe dacă vor reuși să se regăsească vreodată, în cazul în care vor supraviețui toți trei.

Bazat pe evenimente reale, Copilul care a supravieţuit spune povestea incredibilă și inspirațională a doi oameni care riscă totul pentru a reuși imposibilul: să aducă pe lume o nouă viață, în mijlocul unui lagăr al morții. Acest roman emoționant ne arată că, până și în bezna cea mai adâncă, dragostea poate găsi o cale...

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30344
Autor Ellie Midwood
Editura Litera
Nr. pagini 304
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii 2024
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Buzz Books
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 78-630-319-786-9

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.