Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Contra curentului. Fiindcă homosexualitatea este un simptom, nu o soluție

Teofil Gavril (editor)

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

„Ar trebui să îi iubim pe homosexuali mai mult decât iubesc homosexualii homosexualitatea. Orice păcătos îşi iubeşte păcatul, dar Biserica trebuie să-i iubească pe păcătoşi mai mult decât iubesc păcătoşii păcătoşenia. Aşa ne-a iubit Cristos pe noi, şi noi trebuie să ne iubim unii pe alţii şi să iubim pe alţi păcătoşi aşa cum ne-a iubit Cristos pe noi. Cu cât mizeria morală este mai mare, cu atât va trebui să ne păstrăm calmul şi să arătăm tot mai mult dragostea lui Dumnezeu.”

- DR. SAMUEL TUŢAC, vicepreşedinte al Uniunii Bisericilor Baptiste din România

„Dincolo de diferite problematici legate de homosexualitate, precum identitatea sexuală a unui om, factori care pot să influenţeze orientarea sexuală (de ordin psihologic, relaţional, afectiv, genetic etc.), diferite abordări legate de mentalitate, deschidere, acceptare, toleranţă, drepturile omului şi considerente precum iubirea faţă de aproapele, care par să justifice orientarea homosexuală, un credincios nu trebuie să neglijeze aspectul legat de păcat, reprezentat de perversiune şi viciu. Sfânta Scriptură şi Biserica vorbesc neîncetat despre necesitatea purificării asidue şi constante de unele aspecte ale personalităţii noastre care fac parte din noi, din structura personală. Istoriile de viaţă relatate în această antologie nu vorbesc despre credinţă şi împlinire, despre fericire şi voia lui Dumnezeu, ci despre păcat şi despre nefericirea pe care acesta o aduce cu sine, despre sărăcirea spirituală pe care homosexualitatea a provocat-o. Ne dorim ca lucrarea reeditată să fie utilă celor care decid să rupă atracţia păcatului şi să umble pe căile Domnului.”

-- LECT UNIV. DR. PR. ANTON RUS, Facultatea de Teologie Greco-Catolică Blaj

„Salut apariţia cărţii CONTRA CURENTULUI, dar şi orice efort şi demers similar. Toate aceste luări de poziţie nu sunt mofturi şi nu sunt motivate de ură, ci sunt normalul unui moment în care vezi că duşmanul este pe cale să te cotropească. Cei responsabili şi  viteji se ridică la luptă. Problema este că astăzi s-a creat o atât de mare confuzie, încât oamenii nu mai văd pericolul şi duşmanul. Lecturarea acestei cărţi sunt convins că pe unii îi va trezi din somn.”
 
– DAN BERCIAN, redactor la Radio Unison


 „Cred cu tărie că este nevoie de cartea CONTRA CURENTULUI. Felicitări, rămâneţi tari în Cuvântul Domnului! Iar tuturor celor care sunteţi «personajele» acestei cărţi, vă doresc să rămâneţi tari şi neclintiţi pe Calea numită Cristos.”

– IOAN CIOBOTĂ, jurnalist la Radio Vocea Evangheliei Timişoara

 „Recomand cartea CONTRA CURENTULUI tuturor celor care se confruntă cu atracţii homosexuale şi nu numai, tuturor celor ce sunt implicaţi în lucrarea de reabilitare şi recuperare a homosexualilor. Este un manual deosebit de util prin faptul că prezintă relatările şi mărturiile celor care se confruntă cu astfel de atracţii, ajutând la înţelegerea acestora, oferind și soluții practice, care pot fi aplicate în viaţa fiecăruia. Cartea poate fi utilizată de o multitudine de profesionişti, de la psihiatri, psihoterapeuţi, psihologi, medici, consilieri, asistenţi sociali, până la slujitorii Bisericii.”
 
–  VASILE LEŞ, psiholog şi psihoterapeut

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26037
Autor Teofil Gavril (editor)
Editura Carmel Print
Nr. pagini 672
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786068875088

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.