Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Contra Curentului. Dumnezeu te iubeste, schimbarea este posibila!

Teofil Gavril (editor)

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 12 puncte.
12,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 12 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Se spune ca a inota contra curentului este nerecomandat si chiar periculos. Insa atunci cand curentul te duce la moarte, lucrurile stau altfel. Homosexualitatea duce la moarte. Unii homosexuali decid sa-si schimbe viata. "Contra Curentului" prezinta cateva astfel de cazuri: lupta lor, caderile, ridicarile si credinta lor. Si faptul ca in lupta aceasta nu sunt singuri.

"Va scriu aceste randuri cu ochii plini de lacrimi. Eu asa sunt destinat, sa traiesc o viata de chin. Nu am pe nimeni, pentru ca tuturor le este rusine de mine, colegii isi bat joc intr-una de mine, ma fac sa sufar enorm. Simt o foarte mare singuratate, nu mai rezist. De ce vrea Dumnezeu asta? Cu ce sunt eu de vina? Nu stiu daca mai are rost sa traiesc, nu are niciun sens. Dumnezeu ma poate ajuta, dar eu simt ca nu mai pot, ca ma sfarsesc. Oare voi avea clipe de bucurii in viata? Nu prea cred. Oare o sa ma mai simt singur?"

-- Ruben

La un procent estimat de 2,5% din populate, in prezent exista in lume 155 de milioane de homosexuai, dintre care 18 milioane in Europa. Multi dintre acestia isi duc viata in tacere, temandu-se ca daca se afla despre orientarea lor sexuala se vor confrunta cu respingerea celor din jur. Pe acesti homosexuali tacuti, paginile lucioase ale revistelor mondene, care prezinta homosexualitatea ca pe un lucru cool sau trendy, ii ajuta prea putin. Cei care se destainuie in aceasta carte prezinta o alta fata a homosexualitatii. Unii homosexuali sufera, lupta din rasputeri impotriva atractiilor fata de acelasi sex si doresc sa se schimbe. Multi dintre acestia fac parte din mediul evanghelic. Exista homosexuali care cred in Dumnezeu si II vad ca pe singura lor salvare, dar pe langa credinta, au nevoie de cineva care sa ii asculte. Au nevoie de ajutorul nostru!

-- CONTRA CURENTULUI

Cuprins

Multumiri
Cuvant inainte
1. Homosexualitatea prin ochii lor
2. Ei au nevoie de noi!
3. Unde poti primi ajutor?
4. Resurse
Provocare
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22287
Autor Teofil Gavril (editor)
Editura N/A
Nr. pagini 201
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.