Bine ai venit!         

 
 
 

Comentariu exegetic al Noului Testament. Galateni

Thomas R. Schreiner

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 154 puncte.
154,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 154 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Comentariul Epistolei către Galateni este scris atât pentru profesori și studenții care doresc un ajutorcu textul în limba greacă, dar și pentru pastori și creștinii interesați de studiul acestei epistole. Autorul a încercat să păstreze comentariul cât mai scurt și lucid, astfel încât să fie de ajutortuturor, inclusiv celor foarte ocupați. Astfel, el reușește să interacționeze foarte bine atât cu textul biblic în sine, dar și cu alți cercetători în domeniu, rezultatul fiind un comentariu mult cuprinzător și benefic tuturor celor ce îl folosesc.

În acest volum Thomas R. Schreiner oferă pastorilor, studenților șiprofesorilor o resursă utilă în studierea Epistolei către Galateni. Prin folosireaunor reprezentări grafice ale traducerilor, a unui rezumat succint alideilor principale, a structurilor exegetice și a altor elemente, Schreinerprezintă cu precizie și acuratețe epistola scrisă de Pavel galatenilor. Unicăprin tonul ei polemic, epistola este o apărare solidă a crucii lui Cristosși a caracterului suficient al lucrării lui Cristos pentru mântuirea tuturorcelor care cred. Comentariul îi va ajuta pe cititori să înțeleagă mai bineelementele literale, scopurile revoluționare ale autorului și, în ultimă instanță, valoarea și importanța acestora pentru biserica de astăzi.

THOMAS R. SCHREINER (născut în 24 aprilie, 1954) este uncercetător biblic specializat în Noul Testament. Este profesor de interpretarea Noului Testament la Southern Baptist TheologicalSeminary. Este,de asemenea, editor al Bibliei de Studiu ESV (în curs de apariție în românăîn 2024). A scris mai multe lucrări teologice și comentarii biblice.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28638
Autor Thomas R. Schreiner
Editura Noua Speranta
Nr. pagini 434
Dimensiuni 17,5 x 24,5 cm
Anul publicarii 2023
Seria Comentariu exegetic al Noului Testament
Volum Galateni
Colectie Nu
Editia I
Coperta rigida
Legare coasere
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.