Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Chemarea

Rick Joyner

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 22 puncte.
22,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 22 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Chemarea continua mesajul introdus in Ultima batalie care ii provoaca pe crestinii din intreaga lume sa traiasca in adevarul cu care au fost imputerniciti. Chemarea este o chemare la viata; chemarea de a trai in gloria fara precedent a Fiului lui Dumnezeu; o chemare la sacrificiu pentru a face toate lucrurile de dragul Evangheliei. Intunericul se va sfarsi si Ziua Domnului nostru va veni in curand. Acum este timpul pentru a ne impotrivi intunericului din zilele noastre de dragul Luminii care este mai mare si sigur va veni, pentru ca asa este scris: "In zilele de pe urma, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice faptura; feciorii vostri si fetele voastre vor prooroci, tinerii vostri vor avea vedenii, si batranii vostri vor visa visuri. Da, chiar si peste robii Mei si peste roabele Mele voi turna, in zilele acelea, din Duhul Meu, si vor prooroci" (Faptele apostolilor 2:17-18).

Zilele de pe urma sunt aici. Acestea sunt zile de visuri, viziuni si profetii pentru cei tineri si cei batrani, fii si fiice?zile pe care marii sfinti din vechime doreau sa le vada si in care noi suntem privilegiati sa traim. Aceasta carte ne cheama sa imbratisam o oportunitate fara precedent si sa traim vrednici de... CHEMAREA noastra.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20577
Autor Rick Joyner
Editura N/A
Nr. pagini 224
Dimensiuni 13,3 x 20 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (7)

Comentariu de ana
Evaluare
pt Erasmus . numai romanii evanghelici o safie mantuiti de pe intreg pamantul !!! esti plin de tine ca multi altii. am citita ceste acrtis i sunt inspireate de Duhul Sfant. Pt ca Iuda si avid au pacatuit inseamna ca Evanghelia nu e buna? cam asa suna prostiile tale.. (Postat pe 06.05.2014)
Comentariu de Erasmus
Evaluare
Oameni buni, autorul e afiliat cu Morning Star Mininstries, promoveaza aceleasi invataturi ca si Benny Hinn. L-a avut ca pastor asociat pe Todd Bentley, un individ care sustinea ca sufla duhul prin el, ca e mare vindecator, pana ce a fost prins in aduulter de sotie, care a divortat. Printre invataturile lor sa numara si punerea mainilor pt caderea pe spate, rasul sfant, si altele, cum ar fi ca Isus e de fapt un inger si nu Fiul Lui Dumnezeu.Daca arunca cateva cuvinte bisericoase, toata lumea ii crede crestini?Ganditi-va putin si cercetati. Oamenii astia nu au aceeasi perceptie si nici aceeasi convingere doctrinara pe care o avem noi, romanii evanghelici. Ei pot folosi cuvinte pe care le folosim si noi ca Duh Sfant, pacat, Dumnezeu, dragoste etc, dar le-au schimbat sensul ca sa isi sustina nebuniile lor. Ce fel de credinta si invatatura e asta? Oare viata lor e un exemplu de urmat asa cum a fost cea a apostolilor si a parintilor credintei? Cercetati Scriptura si veti vedea ca Isus, Hristosul, nu este acelasi pe care acesti indivizi il promoveaza. E o imagine perversa pe care in mod constient acesti falsi profeti o sustin.Tot ce vor e faima si bani. Si o turma pe care sa o prosteasca. http://www.youtube.com/watch?v=GNGPjFYdgJwhttp://www.youtube.com/watch?v=mhsPjXl3SMI (Postat pe 11.04.2012)
Comentariu de Ani
Evaluare
Dany! A mai aparut inca una pe romines-te.... (Postat pe 13.11.2009)
Comentariu de Dany
Evaluare
Si pe mine ma intereseaza foarte mult daca mai sunt traduse si alte carti de Rick Joyner in afara de "Ultima batalie" si "Chemarea", as dori sa intru in posesia lor cat mai curand. Vreau sa spun ca am citit cartile "Ultima batalie" si "Chemarea" si am ramas profund miscat si cercetat de aceste scrieri. Totusi nu inteleg de ce cartile de genul acesta(carti pline de "viata" si inspirate de Duhul Sfant) ajung asa de greu traduse si in limba romana... Ma rog ca Domnul sa va puna pe inima sa mai traduce-ti si celelalte carti scrise de Rick Joyner. Domnul sa va binecuvinteze! (Postat pe 10.12.2008)
Comentariu de henuca.ro
Evaluare
Inca ceva... :o)Am uitat sa va sugerez, cu mult respect, sa traduceti si partea a treia a viziunilor lui, " Torta si sabia". Multumesc. (Postat pe 24.05.2008)
Comentariu de henuca.ro
Evaluare
Scriu ca o completare la ceea ce spune Anna din Australia.Va rog mult sa traduceti si sa tipariti - ptr poporul lui Dumnezeu din Romania - cat mai multe din scrierile lui R. Joyner!! Pentru acei care-L cauta cu adevarat pe Domnul, care umbla dupa indemnurile Duhului si nu ale ratiunii in primul rand, scrierile lui sunt "duh si viata", lumina, incurajare etc.De-asemenea, vreau sa felicit din toata inima pe-acei care au facut tot posibilul ca cele doua carti "Chemarea" si "Ultima batalie" sa apara in librariile din Ro. Mi-ar face placere sa corespondez cu persoane care sunt interesate de scrierile lui R. Joyner. Adresa mea: henuca2004@yahoo.it (Postat pe 24.05.2008)
Comentariu de Anna- Australia
Evaluare
AS dorii foarte mult sa traduce-ti toate cartile scrise de RICK JOYNER. Sint fantastice, cu adevarat ziditoare. Sint multe la numar si nu stiu daca ve-ti mai traduce-ti altele. Domnul Dumnezeu sa va puna pe inima acest lucru. (Postat pe 21.04.2008)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.