Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Chemarea sofarului

Francine Rivers

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 46 puncte.
46,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 46 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Vocea lui Dumnezeu continua sa rasune la fel de patrunzator precum sofarul stravechi...

Biserica Crestina Centerville din California era o comunitate de oameni in varsta, si, cu fiecare anotimp ce trecea, numarul membrilor scadea simtitor. Pastorul care o slujise vreme de 40 de ani suferise un atac de cord, fapt ce acutizase criza.
Biserica era pe punctul de a se destrama.
Dar Samuel, unul dintre prezbiteri, nu poate concepe ca acesta ar putea fi sfarsitul ei. Iar salvarea o intrezarea in Paul Hudson, tanarul pastor care acceptase sa preia slujirea comunitatii.
Dar era el intr-adevar solutia salvatoare? Cum poate fi transformata o biserica muribunda intr-una exploziva si ce a presupus acest lucru pentru tanarul pastor si familia lui? Cum are loc, de fapt, trezirea?
Chemarea sofarului prezinta dramatica poveste a unei biserici din care ai putea face parte chiar tu si a unui pastor care s-ar putea afla la amvonul ei. Este un roman despre iertarea lui Dumnezeu si harul de a beneficia de un nou inceput, dar mai ales despre ceea ce inseamna cu adevarat sa fii crestin.

Francine Riverssi-a inceput cariera literara la Universitatea din Nevada, Reno. A publicat peste douazeci de romane inspirationale, de dragoste si istorice - toate bestselleruri - care au castigat sau au fost nominalizate la importante premii in domeniu. Datorita succesului dobandit, a castigat deopotriva admiratia scriitorilor si loialitatea cititorilor.
Tiparite in peste douazeci de limbi, romanele sale au devenit bestselleruri in multe din tarile unde au fost traduse.
Este casatorita cu Rick Rivers, au trei copii si locuiesc in California de Nord, Statele Unite.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23471
Autor Francine Rivers
Editura Nu
Nr. pagini 576
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (7)

A doua sansaComentariu de Ana Maria
Evaluare
De cate ori reusim sa trecem biruitori prin fiecare incercare? De cate ori nu incepe drumul nostru atat de frumos cu Domnul ca sa ne trezim cateva clipe mai tarziu singuri pe drum? Francine pune in cuvinte eseul multora dintre noi pe calea credintei, si restaurarea de care au parte cei ce il aleg pe ISUS ca Domn si Mantuitor!
Spectaculoasa scriere! (Postat pe 25.03.2019)
SofarulComentariu de Peter
Evaluare
Doamne, cum putem crede ca suntem pe o cale buna, placuta Domnului, si de fapt sa pasim pe calea pierzarii. Astazi sofarul inca mai suna, oare il auzim? Si cand imi dau seama ca ceea ce a prezentat Francine Rivers in carte poate fi o realitate a bisericilor noastre. Oameni care sunt pusi in functii de conducere si care traiesc vieti imorale si mai duc in ratacire si poporul. (Postat pe 01.03.2019)
SuperbaComentariu de Lidia
Evaluare
O carte superba si atat de actuala ce striga TREZIRE !! in capcana predicatorilor tentati de popularitate, in mijlocul poporului cuprins de forme si de traditii si in mijlocul familiei pe cale sa se destrame. Odata inceputa, in ciuda marimii cartii, nu mai poate fi lasata din mana. Un titlu sugestiv si un cuprins pe masura. (Postat pe 18.01.2019)
ExcelentaComentariu de Ariana
Evaluare
O carte foarte buna care exemplifica fraza ,, it's a slow fade" din engleza. Caderea unui om nu se intampla dintr-o data, departarea unei biserici de Dumnezeu nu se face peste noapte, ci prin mici sparturi permise de oameni. Este un semnal de alarma pentru pastori si ucenici. Mi-a placut mult si m-a ajutat sa realizez lucrurile mentionate mai sus. Este una dintre cele mai bune carti scrise de Francine Rivers! (Postat pe 16.12.2018)
fara cuvinteComentariu de TEodora
Evaluare
Aceasta carte se imbina foarte bine in zilele noastre in cazurile bisericilor, ca de obicei cartile scrise de Francine Rivers sunt exceptionale si pline de invatatura pe care nu poti sa nu le recomanzi. (Postat pe 30.10.2018)
Comentariu de veronica
Evaluare
Inca o carte de exceptie a lui Francine Rivers in care a atins toate punctele sensibile cu care se lupta bisericile din secolul XXI (Postat pe 14.05.2014)
Comentariu de estera
Evaluare
daca as putea acorda nota 20 la aceasta carte,as face-o fara nici o retinere...trateaza intr-un mod obiectiv problema bisericii contemporane , problema muzicii, a conflictului intre generatii(care nu ar trebui regasita in biserica Lui Hristos..)totul este fantastic de bine conturat. daca as fi dat glas sentimentelor proprii, nu as fi facut-o mai bine .Felicitari F . Rivers ! (Postat pe 28.03.2014)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.