Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Cerul pe pământ

Thomas Brooks

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Fără o siguranță deplină a mântuirii, nu suntem de niciun folos nici pentru cer, nici pentru pământ. Dacă nu avem siguranța iertării păcatelor și a primirii în Împărăția lui Dumnezeu, nu ar trebui să ne preocupe nimic altceva decât să dobândim această certitudine. Ea este pentru toți copii lui Dumnezeu. Dacă nu o ai, ori nu ești un copil al lui Dumnezeu, ori nu ai pus mâna pe moștenire. În această carte,Thomas Brooks ne ajută să dobândim siguranța și să o păstrăm.

* * *

Unul din motivele pentru care prezint acest tratat înaintea publicului este acela că printre majoritatea creștinilor se găsește puțină siguranță bine fondată. Majoritatea creștinilor trăiesc între temeri și speranțe, și atârnă, cum ar veni, între cer și iad, sperând uneori că starea lor este bună, și temându-se alteori că starea lor este rea; acum nădăjduiesc că totul este bine și că le va fi bine pentru totdeauna; puțin mai târziu se tem că vor pieri din pricina unei anumite stricăciuni sau din pricina predominării unei ispite sau alteia; și în felul acesta, sunt ca o corabie pe timp de furtună, azvârlită încoace și încolo.

Acum, pentru ca aceste suflete slabe să fie întărite, pentru ca aceste suflete instabile să fie statornicite, pentru ca aceste suflete neconsolate să fie mângâiate, am prezentat înaintea oamenilor acest tratat, fără să mă îndoiesc că, dacă Domnul va conduce duhurile lor spre o lectură atentă a lui, ei vor afla, prin binecuvântarea lui Iehova, că va contribui foarte mult atât la dobândirea unei siguranțe depline a fericirii și binecuvântării lor eterne, cât și la păstrarea și menținerea acestei siguranțe depline și binecuvântate; voi însoți acest tratat cu rugăciunile mele ca să fie astfel.


Cuprins

1. Dovezi ale faptului că toți credincioșii pot ajunge în viața aceasta la o siguranță bine fondată a fericinii și binecuvântării lor veșnice.

2. Chestiuni importante legate de siguranță.

3. Piedici și impedimente care țin sufletul departe de siguranță; mijloace și ajutoare de a îndepărta aceste impedimente și piedici.

4. Motive care să provoace creștinii să nu se odihnească până când nu obțin o siguranță bine fondată a fericirii și binecuvântării lor eterne.

5. Moduri și mijloace de a obține o siguranță bine fondată.

6. Diferențele dintre o siguranță adevărată și una falsă, dintre sigurana solidă și prezumție.

7. Răspunsuri la diferite întrebări speciale legate de siguranță.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26296
Autor Thomas Brooks
Editura Perla suferintei
Nr. pagini 366
Dimensiuni 14,8 x 21 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8895-28-4

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.