Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Cerul, casa ta adevărată. Văzut de pe culmi. Ediție adăugită

Joni Eareckson Tada

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

“Joni ne-a dus din nou pe culmi, si nu de oriunde, ci dintr-un scaun cu rotile.”

— Bob Goff

„Viata mea pamanteasca arata diferit acum pentru mine. Si cerul la fel. Am vazut si mai multe, am studiat, am suferit, am îndurat, am învatat si m-am rugat si mai mult. Si cel mai important, m-am îndragostit si mai mult de Isus.”

— Joni Eareckson Tada, Cerul


De aproape 25 de ani, Cerul ne-a inspirat sa traim bine pe pamant, chiar daca tanjim dupa vesnicie. Apropiindu-se de Scriptura, Joni Eareckson Tada raspunde celor mai profunde întrebari ale inimilor noastre despre cum va fi cerul, pe cine vom vedea si cine vom fi noi acolo.
Joni scrie editia aceasta revizuita si adaugita fiind mult mai aproape de cer decat atunci cand a scris prima data. Avand acest avantaj , ea ne arata cum putem trai pentru Isus, desi tanjim dupa casa noastra adevarata. Cvadripelgica de peste 50 de ani si supravietuitoare a cancerului, Joni nu ne aminteste superficial ca: „El stie exact de ce fel de unelte are nevoie în viata ta pentru a taia, curata si rafina diamantul care este sufletul tau etern… orice lucru bun pe care ni l-a dat Dumnezeu vreodata va tine pe veci: inclusiv partile bune ale fiecarei suferinte.”
Însoteste-o pe Joni în calatoria cunoasterii si a misterelor cerului, un loc atat de captivant si de dorit, încat merita sa traiesti în fiecare zi în lumina lui.

Joni Eareckson Tada este fondatoarea si directoarea organizatiei Joni and Friends, care promoveaza crestinismul în comunitatea persoanelor cu dizabilitati. Este si autoarea mai multor carti best-seller. Joni si sotul ei, Ken, sunt casatoriti de 36 de ani. Puteti afla mai multe despre Joni and Friends vizitand www.joniandfriends.org.


„Prietena mea Joni îndruma oameni cu dragoste si curaj de zeci de ani. Dumnezeu foloseste cele mai neasteptate calauze ca sa ne ajute sa trecem peste hartoapele credintei noastre. Planul lui Dumnezeu e destul de simplu. El vrea sa petrecem vesnicia împreuna cu El. Viata aceasta este doar un stadiu de pregatire pentru eternitate. Vom avea parte de probleme si obstacole? Evident. În aceasta carte adaugita, Joni ne duce din nou pe culmi din scaunul ei cu rotile.”

— Bob Goff, Autor

„Pornind de la experienta sa în lucrul cu persoane cu handicap, Joni ne ofera una dintre cele mai emotionante imagini ale cerului: un loc în care va putea dansa pe propriile-i picioare, un loc în care prietenii ei cu diferite afectiuni mintale vor primi în cele din urma o minte complet sanatoasa. Acum, în Cerul, ea se ocupa pe larg de una dintre cele mai importante învataturi ale credintei crestine, dar care, cu tristete trebuie sa recunoastem, este ignorata.”

— Philip Yancey, autorul cartilor Unde este Dumnezeu cand sufar si Isus pe care nu L-am cunoscut

„Desi suferinta nu îi este straina lui Joni Eareckson Tada, ea emana o bucurie contagioasa cu care influenteaza mii de vieti. Acum, în versiunea adaugita a cartii Cerul, Joni ne împartaseste sursa sperantei ei, pictandu-ne un tablou irezistibil al caminului nostru etern.”

—Jim Daly, presedinte al Focus on the Family


„De mai bine de o jumatate de veac, desi nu poate sa îsi foloseasca picioarele, Joni Eareckson Tada urca pe înaltimi si vede privelisti la care cei mai multi doar visam. Viata ei ne daruieste franturi de bucurie pe care le gasim în prezenta Mantuitorului nostru. Ea ne arata ce înseamna sa ramanem în Hristos, sa Îl vedem si sa gustam din El prin credinta, pana vom ajunge acasa si vom fi împreuna cu El pe veci. Joni face o descriere superba a vietii care îi asteapta pe cei care privesc cu ochii si cu inima spre Culme.”

— Nancy DeMoss Wolgemuth, autoare, profesor/moderator

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20118
Autor Joni Eareckson Tada
Editura Life Publishers Romania
Nr. pagini 324
Dimensiuni 14 x 20,5 cm
Anul publicarii 2020
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia a II-a, adăugită
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8915-18-0

Comentarii

Comentarii (5)

O carte foarte buna Comentariu de CARMEN
Evaluare
Recomand cu caldura, este o carte foarte frumoasa care produce liniste in suflet. (Postat pe 24.07.2020)
Evaluare Comentariu de Ligia
Evaluare
In special Dumnezeu se foloseste de astfel de oamenii sa ridice pe altii ,si dupa cum este titlul este o carte deosebita (Postat pe 04.06.2018)
Comentariu de oranya
Evaluare
merita sa o cititi! (Postat pe 16.03.2008)
Comentariu de alessia
Evaluare
este o carte foarte frumoasa mai ales pt cei deprimati.este inaltatoare. (Postat pe 15.11.2007)
Comentariu de abi-ioel
Evaluare
da este cu adevarat o carte ce produce liniste in suflet chiar si cand "cerul e plin cu nori" (Postat pe 10.06.2006)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.