Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Un Mare Preot însemnat

Kit Mays

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte.
9,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cu toții purtăm foarte multe poveri; femeile poartă de grijă copiilor, bărbați și femei poartă de grijă părinților, frați și surori poartă de grijă unii altora. Adeseori se pare că viața este definită prin poveri. În mod sigur libertatea noastră este îngrădită din cauza poverilor pe care le purtăm. Aproape nimănui nu îi plac aceste îngrădiri, chiar dacă îi iubim pe cei care sunt o povară pentru noi. Avem aceste poveri asupra noastră deoarece ele reprezintă instrumentele pe care le folosește Dumnezeu ca să ne facă tari. Vreau să vă gândiți la voi înșivă, la poverile pe care le purtați și, de asemenea, vreau să vă gândiți la faptul că Domnul Vieții, Mântuitorul vostru a murit pentru voi ca să-Și dovedească dragostea Lui, ca să vă mântuiască. El este atotputernic, atotștiutor – a spus doar un cuvânt și au luat ființă Cerul și Pământul. Dar El nu procedează la fel atunci când e vorba de transformarea ta, pentru a te face asemeni Lui. El Își găsește plăcerea în tine și tocmai de aceea te lasă să treci prin toate aceste dificultăți; dar niciodată nu treci prin ele singur, pentru că El este întotdeauna cu tine. Jugul despre care vorbește El este un jug dublu. Domnul vrea să fie cu tine în greutățile și întristările tale. Și El este, într-adevăr, cu tine în greutățile și întristările tale, dar vrea ca tu să înveți de la El. „Învățați de la Mine, căci Eu sunt blând și smerit cu inima.” Chiar purtând poveri, vei găsi odihnă pentru sufletul tău. Aceasta nu este doar o închipuire a minții, ci este o revelație. Însă nu este doar o revelație mentală, ci este o experiență de care poți avea parte doar trecând prin situațiile respective. Inima ta vede cum este inima Lui. Experimentezi dragostea și părtășia Lui. Domnul te învață lucruri despre Sine Însuși pe care nimeni altcineva nu le știe. Îți dă o revelație unică, personală despre Sine Însuși pe care nimeni altcineva nu o cunoaște. Dacă ai fost crescut într-o familie unde ai avut parte de dragostea părinților, indiferent cât de mulți copii ar fi fost în familie, dragostea ta pentru părinți e ceva ce niciunul dintre frații tăi nu poate să o înlocuiască. Ai ajuns să-i cunoști pe părinții tăi într-un mod unic. Părinții sunt imperfecți. Și copiii sunt imperfecți.

Dar privește dincolo de acestea ca să vezi realitatea așa cum este ea înaintea lui Dumnezeu. Și vei vedea că este adevărat că Domnul este aproape; El este cu tine! Nu trebuie să te conving că ai poveri sau că ești trudit și împovărat. Se poate că în dimineața aceasta nu ești obosit și împovărat din cauza poverilor, dar, dacă te gândești, știi că povara există. Este o greutate pe care nu poți să o îndepărtezi. Domnul însă spune că o va îndepărta. El spune: „Veniți la Mine, aruncați asupra Mea toate grijile voastre, pentru că Eu vă port de grijă. Luați povara Mea asupra voastră și învățați de la Mine.”

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26533
Autor Kit Mays
Editura Lampadarul de aur
Nr. pagini Nu
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii 2020
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.