Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Prin furtună, în braţele lui Dumnezeu. Adăpost în vremuri tulburi

Jill Briscoe

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Ce faci când norii furtunii vieţii te înconjoară şi nu poţi vedea linia orizontului? Spre ce te îndrepţi când Dumnezeu pare să fie distant?
Cercetând adevărurile cuprinse în cartea Iov, Jill Briscoe vorbeşte despre dificilele probleme care rezultă în urma coliziunii dintre suferinţă şi credinţă. E ceva normal să mă lupt cu probleme serioase, chiar dacă sunt creştin? Ascultă Dumnezeu rugăciunile mele? Voi găsi vreodată pacea?
Cartea Prin furtună, în braţele lui Dumnezeu, având la sfârşitul fiecărui capitol întrebări pentru studiul individual sau de grup, te va ajuta să accepţi şi să învingi durerea prin puterea Duhului Sfânt. Jill arată că, indiferent cât de violent se dezlănţuie furtuna sau cât de neagră pare să fie situaţia, Dumnezeu este stânca ta, refugiul tău şi locul tău sigur de adăpost.

Jill Briscoe a scris peste 40 de cărţi, inclusiv meditaţii biblice, ghiduri de studiu, poezii şi cărţi pentru copii. Stilul ei dinamic şi cald de prezentare a învăţăturilor biblice emoţionează şi mişcă inimile. Ea este editorul executiv al Just Between Us, o revistă dedicată încurajării soţiilor de pastori şi a femeilor implicate in conducerea unor lucrări, şi a fost membră în comitetele de conducere ale organizaţiei World Relief şi ale revistei Christianity Today Inc., timp de mai bine de 20 de ani.

Aprecieri pentru Prin furtună in braţele lui Dumnezeu

Cu toate că lumea noastră nu duce lipsă de lucruri rele, ea nu ştie de ce oamenilor buni li se întâmplă lucruri rele. În cartea Prin furtună, în braţele lui Dumnezeu, vechea relatare biblică a vieţii lui Iov devine actuală, oferind răspunsuri pertinente la întrebări privind suferinţa – aducând mângâiere personală, dând o continuă speranţă, ridicându-ne la o credinţă mai înaltă într‑un Dumnezeu iubitor.

-- Anne Graham Lotz, conferenţiară internaţională pe teme biblice şi autoare a cărţii Just Give Me Jesus

Probabil că am suferit de „iovită”, fiindcă săptămâna trecută am simţit-o ca pe un timp nesfârşit de zile furtunoase. Îţi mulţumesc, Jill, pentru că mi-ai reamintit că atât timp cât am suflare, vor fi greutăţi – şi speranţă. Povestirile tale mi-au stârnit emoţiile, iar reflecţiile tale despre Iov m-au ajutat să fac faţă furtunilor mele cu o mai mare claritate şi abilitate spirituală.

-- Patsy Clairmont, autoare a cărţilor God Uses Cracked Pots şi Stardust on My Pillow

Ca mamă, ca femeie cu o carieră şi ca soţie de pastor de tineret, câteodată am impresia că mă confrunt cu multe furtuni! Jill Briscoe ne-a ajutat să întrezărim bucuria lui Dumnezeu în întristare şi pacea Lui în durere. O încântătoare rază de speranţă pentru oricine care trece prin zile înnorate!

-- Angela Elwell Hunt, autoare a cărţilor Loving Someone Else’s Child! şi The Tale of Three Trees

Jill Briscoe ne relatează cu claritate evenimentele din cartea Iov şi, cu căldură şi înţelegere, ea face legătura dintre Iov, familia lui şi Dumnezeul nostru, iar mai apoi legătura cu fiecare dintre noi. Prin furtună, în braţele lui Dumnezeu este un manual pentru oricine care îndură greutăţi, fie ele mici sau mari.

-- Lynn Morris, coautoare a cărţilor Shadows of the Moutains şi The Stars for a Light

În stilul ei personal şi cald, Jill Briscoe ne oferă o perspectivă înălţătoare pentru a ne ajuta să facem faţă greutăţilor şi luptelor noastre inexplicabile. Ea ne oferă reflecţii proaspete, cu scopul de a ne ajuta să aplicăm în propriile noastre vieţi minunatele lecţii pe care ea le-a descoperit în istoria lui Iov. Aceasta este o carte pentru oricine care întreabă: „De ce?” şi ajunge să înţeleagă că sunt câteva răspunsuri. Jill ne reaminteşte că acolo unde este Vestea Bună, acolo este victorie. Deschiderea pe care o are Jill şi vulnerabilitatea ei sunt lucruri care îi marchează viaţa şi lucrarea şi mă ajută să înţeleg că în umblarea ei cu Dumnezeu ea are lupte similare cu ale mele. Întotdeauna mi-a fost un model personal şi continui să-I mulţumesc lui Dumnezeu pentru că ne binecuvântează prin darurile şi inima ei.

--  Mary Whelchel, fondatoare a lucrării radio „Christian Working Woman”

Jill a reuşit din nou. Această carte este una solidă din punct de vedere biblic, este practică în aplicarea ei şi captează mintea cititorului, aducând argumente convingătoare despre credincioşia lui Dumnezeu de a produce bucurie în urma suferinţei.

-- Nell Maxwell, fondatoare şi preşedintă a organizaţiei „Women Alive Canada”, Inc.

Cuprins

Introducere

O credinţă de aur
O lume care a luat-o razna
Acceptând inacceptabilul
Încredere în vremuri de necaz
Când sentimentele înşală
Aşteptând să treacă
Cum să-l mângâiem pe Iov
Cum să facem faţă criticii
Cineva se roagă pentru mine
Perseverând în necaz
În mijlocul furtunii şi în braţele Lui
A fi parte din planul Lui
Găsind puterea de a ierta
Fiicele lui Iov
Rămânând tare până la sfârşit
Note

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28052
Autor Jill Briscoe
Editura CLC Romania
Nr. pagini 194
Dimensiuni 13,5 x 20.5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786068331102

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.