Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Nu te ingrijora. Cum sa-ti gasesti echilibrul intr-o lume nebuna

Max Lucado

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte.
33,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Nu va ingrijorati de nimic, ci, in orice lucru, prin mijlocire si rugaciune, cu multumire, faceti cunoscute cererile voastre inaintea lui Dumnezeu. Iar pacea lui Dumnezeu, care depaseste orice intelegere, va va pazi inimile si gandurile in Cristos Isus.

Ingrijorarea refuza sa stea in aceeasi inima cu recunostinta. Un „multumesc“ din toata inima va lasa ingrijorarea fara suflare.

Am fost invatati ca viata de crestin este o viata plina de pace si, atunci cand nu avem pace, presupunem ca problema este la noi.
Nu numai ca ne ingrijoram, dar ne si simtim vinovati din cauza aceasta.
In consecinta, intram intr-un cerc vicios din care nu putem iesi si ne intrebam daca mesajul Scripturii: „Nu va ingrijorati de nimic!“ este realist.
Cu talentul sau unic, Max Lucado te invita, cu mult har, sa descoperi adevarul celui mai subliniat verset din Biblie, Filipeni 4:6-7, si faptul ca nu este voia lui Dumnezeu sa traiesti intr-o permanenta stare de ingrijorare. Nu este voia Lui sa infrunti fiecare zi cu groaza si cu tremur.
Cu ajutorul lui Dumnezeu si pe baza promisiunii acestui verset, vei putea adormi in pace la noapte si vei putea zambi mai des maine. Ai ocazia sa traiesti viata caracterizata de pace si sa invingi teama, anxietatea si depresia. Nu te ingrijora, ci descopera pacea lui Dumnezeu „care depaseste orice intelegere“.

Max Lucado este unul dintre cei mai renumiti autori de literatura motivationala. Cartile lui, publicate in peste 80 de mili­oane de exemplare, au fost traduse in mai multe limbi si au castigat numeroase premii literare. Lucado este pastor al Oak Hills Church din San Antonio, Texas.
Max Lucado si sotia lui, Denalyn, au trei fete, doua dintre ele sunt implicate in activitati cu caracter cultural‑crestin, iar una, in activitatea editoriala.


Aprecieri pentru Nu te ingrijora

„Il apreciez foarte mult pe Max Lucado si-mi place foarte mult noua lui carte intitulata Nu te ingrijora. Scriptura vorbeste foarte clar pe tema ingrijorarii, iar Max reuseste intr-un mod atat de frumos si de accesibil sa contureze un plan de lupta impotriva stresului care ne poate stapani si distruge vietile.“

—Andy Stanley, pastor, autor, vorbitor, fondator al North Point Ministries

„Cartea Nu te ingrijora are un mesaj profund si profetic pentru fiecare dintre noi in aceste vremuri haotice. Max ne aminteste ca putem sa ne incredem in Dumnezeu in orice privinta. El este bun, tot ceea ce face El este bun si toate lucrurile pe care le ingaduie in viata noastra lucreaza spre binele nostru si slava Lui. Teama, teroarea si nesiguranta ii paralizeaza pe multi, dar aceasta carte ne va ajuta sa privim spre viitor cu credinta si nadejde.“

—Christine Caine, fondatoare a organizatiilor A21 si Propel Women

„Trebuie sa recunosc faptul ca in fiecare an, in apropierea Pastelui, obisnuiesc sa rasfoiesc cartea lui Max Lucado, Nu-i de mirare ca e numit Mantuitorul, ca sa caut vreo ilustratie pe care s-o folosesc in predica de Paste! Max Lucado este unul dintre cei mai prolifici si inzestrati scriitori ai timpurilor noastre. Parcurgand cea mai recenta carte a sa, Nu te ingrijora, afirmatia care mi-a ramas intiparita in minte este urmatoarea: «Tu poti sa fii controlorul de trafic in aeroportul mintii tale. Tu poti sa ocupi turnul de control si sa directionezi traficul gandurilor din lumea ta.» Incredibil! Numai Max Lucado ar fi putut face aceasta analogie. Te rog, citeste aceasta carte din scoarta-n scoarta. Nu‑ti poti permite sa pierzi niciun cuvant din ea.“

—Rich Wilkerson, pastor principal, Trinity Church, Miami, Florida
 

Cuprins

Multumiri 11

1. Mai putina ingrijorare, mai multa credinta

Sectiunea 1:
Celebreaza bunatatea lui Dumnezeu
Bucura-te totdeauna in Domnul.

2. Bucura-te de suveranitatea lui Dumnezeu
3. Bucura-te de indurarea lui Dumnezeu
4. Bucura-te totdeauna in Domnul

Sectiunea 2:
Adreseaza-i lui dumnezeu cererile tale
Fa cunoscute cererile tale inaintea lui Dumnezeu.

5. Un calm contagios
6. Roaga-te, nu dispera

Sectiunea 3:
Lasa ingrijorarile in mana lui dumnezeu
Cu multumire...

7. Minunata recunostinta
8. Pacea lui Dumnezeu, pacea ta

Sectiunea 4:
Mediteaza la lucruri bune
Gandeste-te la lucruri vrednice de lauda.

9. Ia seama la gandurile tale
10. Agata-te de Cristos
11. C. A. L. M.

Ghid de studiu
Versete biblice

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25956
Autor Max Lucado
Editura Scriptum
Nr. pagini 200
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-031-017-4

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.